• -50%

Wilson Rush Pro Ace Kind PE23

Referentie WRS330370
€ 45,00
€ 90,00
-50%
Maat: 40 1/3
Kleuren: Violet
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Wilson Rush Pro Ace Kind PE23

Ben je net begonnen met tennissen en op zoek naar een schoen die je helpt je te ontwikkelen en je vooruitgang bij te houden? Kijk dan eens naar dit gloednieuwe paar schoenen van het beroemde tennismerk Wilson.

Gemaakt met alle knowhow van het merk, aan alles is gedacht zodat het je aan niets ontbreekt. Met hun combinatie van comfort en duurzaamheid zullen deze schoenen je beste bondgenoot worden. De Duralast-technologie zorgt voor extra duurzaamheid, zodat ze zo lang mogelijk bij je blijven. De binnenzool is gewatteerd voor maximaal comfort. Ze zijn licht van gewicht, dus ze voelen heerlijk aan en geven je een gevoel van vrijheid. Het logo bevindt zich aan de achterkant van de voet, aan de buitenkant van de voet. Dankzij het vetersysteem wordt je voet perfect ondersteund en heb je uitstekende stabiliteit om blessures te voorkomen.

Je voeten blijven koel en droog dankzij het hoge ademende vermogen. Je kunt ze gemakkelijk combineren met je tennisshort voor de look van een toekomstig kampioen. Met de Wilson Rush Pro Ace Child PE23 durf jij alles aan.

Kenmerken Wilson Rush Pro Ace Kind PE23

WRS330370
Type oppervlak Alle oppervlakken
Type Kind
Seizoen 2023 - Lente/Zomer
Terug naar boven