Babolat

Tennis

Padel

De wereld van het merk Babolat

Babolathet Franse bedrijf, emblematisch voor tennissnaren van hoge kwaliteit, is vandaag de dag de "referentie" in tennis.

Aanwezig op de velden en in de harten van de spelers, ontwerpt Babolat met dezelfde passie innovatief materiaal, zoals de Pure Drive, Pure Aero en Pure Strike tennisrackets. En we werken onvermoeibaar om de prestaties van spelers te verbeteren.

Vind een ontwikkeld assortiment snaren, rackets, schoenen, outfits... aangedreven door de grootste tenniskampioenen zoals de immense Rafael Nadal en Carlos Alcaraz.

De geschiedenis van Babolat begon tegelijk met die van het tennis, in 1875. Als familiebedrijf gevestigd in Lyon, werd Babolat al snel de leider in tennisracketsnaren. Met zijn revolutionaire natuurlijke snaar VS schreefBabolat geschiedenis met een groot aantal toernooioverwinningen.

Babolat het bedrijf werkt ook aan de verbetering van de padel-, badminton- en squashwereld door spelers te voorzien van innovatief en aangepast materiaal.

Ontdek dit historische Franse merk op Protennis.

150
jaren van bestaan
+ 150
land van vestiging
3
industriële locaties in Frankrijk
1
wereldwijd in touw
10
jarenlange samenwerking met Wimbledon

Tennis

De must-haves

Het Babolat tennisracket is een benchmark voor spelers op alle niveaus. Iconische modellen, de Babolat tennisrackets combineren innovatieve technologieën en formidabele ontwerpen.

De Spaanse kampioen Rafael Nadal werkt al jaren samen met het Franse merk Babolat. Het verleggen van de grenzen voor de één, het inbrengen van innovaties voor de ander, Babolat en Rafa vullen elkaar aan en zorgen voor het beste in tennis. Om deze explosieve samenwerking te vieren, lanceert Babolat de Pure Aero Rafa lijn als een eerbetoon aan deze buitengewone speler die, sinds het begin van zijn carrière, nooit is gestopt met presteren op het veld en het beleven van zijn passie voor tennis.

Ontdek de Pure Aero Rafa lijn, items in de kleuren en eisen van deze buitengewone kampioen die van Babolat zijn steruitrustingleverancier heeft gemaakt.

De juiste tennisschoen vinden voor je spel is een prioriteit. Als metgezel op de baan moet de tennisschoen alle essentiële kenmerken voor het tennisspel bezitten: demping, ondersteuning, comfort, lichtheid en grip. Babolat stelt zijn knowhow ten dienste van tennissers en biedt hen technische tennisschoenen die perfect aan hun spel zijn aangepast. We vinden hier emblematische schoenen zoals de Jet, de Propulse Rage of de Propulse Fury... met dynamische designs en innovatieve technologieën.

Net als kampioenen als Benoit Paire en Fabio Fognini, stuwen Babolat tennisschoenen de speler op de bal en maken hoogwaardige uitwisselingen mogelijk. Het assortiment Babolat schoenen heeft hetzelfde DNA als het merk en dezelfde passie voor prestaties. Kiezen voor Babolat tennisschoenen is een voordeel op zich!

Touwen

Het kiezen van het juiste racket is een prioriteit en het kiezen van de juiste snaar is een noodzaak. De bespanning van een tennisracket blijkt de motor van het racket te zijn. Het is bijzonder belangrijk om een snaar te kiezen die geschikt is voor uw spel. Babolatom aan de behoeften van alle tennissers te voldoen, bieden wij een breed scala aan snaren voor tennisrackets.

Een geschikte snaar, die 50% van de prestaties van het racket vertegenwoordigt, zorgt voor kwaliteitsuitwisselingen door het comfort en het gevoel van de slag te accentueren.

Babolat de wereldreferentie op het gebied van racketsnaren sinds 1875 zet al zijn knowhow in om de ervaring van de speler te verbeteren. Of u nu kiest voor natuurdarmsnaren of synthetische snaren, het bespannen van uw racket met de expertise van Babolat zal u in staat stellen uw spel te onthullen en het voordeel op de baan te nemen.

Bagage

Babolat vergezelt u op al uw reizen. Met het Babolat assortiment tennistassen kunt u uw uitrusting stijlvol en efficiënt vervoeren. Babolat biedt rugzakken, rackettassen, sporttassen, schoenentassen en uitbreidbare tassen voor alle soorten spelers en alle vervoermiddelen om uw materiaal te vervoeren en te beschermen.

Uitgerust met praktische technologieën zoals de isotherm, is dit tassenassortiment Babolat volledig ontworpen voor tennis. Geoptimaliseerde compartimenten, ergonomische handgrepen, racketgleuven... Babolat blaast de wereld van de tennisbagage nieuw leven in met stijlvolle tassen van hoge kwaliteit en een formidabele efficiëntie.

Grip en Surgrip, comfort bij het vasthouden van het racket is essentieel. Babolat biedt een breed scala aan Grips en Surgrips voor tennisrackets die een snelle en comfortabele grip mogelijk maken.

De grip of overgrip is een essentieel accessoire voor het hanteren van het handvat van een tennisracket, omdat het voorkomt dat de hand wegglijdt bij het slaan van de bal.

Babolatom tegemoet te komen aan de behoeften en wensen van tennissers om hun rackets aan te passen, biedt het bedrijf een breed scala aan grips en overgrips. Dankzij de emblematische knowhow van Babolat en de technologische vooruitgang, zullen grips en overgrips bijdragen tot de beste tennisprestaties.

Babolat ontwerpt en ontwikkelt kwalitatieve tennisballen zodat elke speler kan schitteren op de baan. Met het tennisballenassortiment Babolat kunt u uw talent tot uitdrukking brengen en genieten van de pure sensatie van het slaan.

Het tennisballenassortiment van Babolat wordt aangeboden in verschillende modellen: ballen voor alle ondergronden, trainingsballen, drukballen, drukloze ballen of wedstrijdballen..

De drukloze tennisballen van professionele kwaliteit van Babolat zijn levendig, snel en hebben een hoge stuit. De drukloze ballen zijn perfect voor trainingen dankzij hun hoge weerstand.

Ontworpen met de knowhow van Babolat, zorgen deze kwaliteitstennisballen voor bijzonder intense uitwisselingen.

Top tennissers

Padel

Babolat is ook bezig om Padel nieuw leven in te blazen. Padel is een trendy racketsport met een groeiende aanhang.

Om spelers tevreden te stellen en hen te begeleiden in hun prestaties, ontwerpt Babolat Padel rackets gericht op een optimale beheersing van het spel.

Sensaties en zichzelf overtreffen zijn de prioriteiten van het Franse merk dat de Padel-sessies overstijgt. ProTennis biedt u het Babolat assortiment padelrackets voor volwassen en junior spelers. Sommige modellen zijn iconisch geworden en worden aanbevolen door WPT professionals zoals het Technical racket bespeeld door Juan Lebron.

Babolat in nauw contact met de spelers, ontwerpt de essentiële uitrusting voor het spelen van Padel. Rackets, kleding, accessoires en schoenen van Padel Babolat voldoen perfect aan de verwachtingen van de spelers.

Padel is een bijzonder veeleisende racketsport, de agressieve bewegingen en het specifieke oppervlak van de baan vereisen een aangepaste uitrusting. De schoen om Padel te spelen moet dus uitgerust zijn met specifieke kenmerken voor Padel. De zool, demping, ondersteuning en het comfort van de padelschoen zijn de prioriteiten van Babolat.

Juan Lebron, ambassadeur van het merk Babolat, beveelt de modellen Padel schoenen Babolat aan voor hun onfeilbare ondersteuning en optimale bescherming.

ProTennis biedt u een ruim assortiment padelschoenen Babolat voor heren, dames en junioren.