• -15%
  • Asics Solution Speed FF 3 Heren Rood Blauw PE24
  • Asics Solution Speed FF 3 Heren Rood Blauw PE24
  • Asics Solution Speed FF 3 Heren Rood Blauw PE24
  • Asics Solution Speed FF 3 Heren Rood Blauw PE24

Asics Solution Speed FF 3 Heren Rood Blauw PE24

Referentie 1041A438-800
€ 127,50
€ 150,00
-15%
Maat: 44.5
Kleuren: Rood
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Om uit te blinken op de baan en gemakkelijk van het ene naar het andere oppervlak te gaan tijdens je wedstrijden en trainingen, moet je kracht en snelheid kunnen combineren. Je uitrusting kan je daarbij helpen! De Asics Solution Speed FF3 Herenschoen Rood Blauw PE24 is een veelzijdige, dynamische en lichtgewicht tennisschoen. Hiermee kun je je behendigheid op de baan laten zien, met een briljante combinatie van forehands, backhands, duiken en smashes!

Asics schoenen met een innovatief ontwerp, voor spelers die van snelheid houden!

De naam van deze schoenen Asics, die zijn gemaakt met behulp van eco-verantwoorde methoden, is een perfecte illustratie van hun snelheid. Maar het zijn de onderdelen die echt laten zien welke kwaliteiten ze kunnen toevoegen aan je spel. Dankzij de geïntegreerde Speedtruss-technologie stimuleert deze schoen de versnelling en verbetert hij de zijwaartse beweging. De Precision Sole, ontwikkeld met behulp van kunstmatige intelligentie, verbetert de ondersteuning en garandeert een betere tractie en meer flexibiliteit, voor een maximale loopsnelheid! Het ultralichte, ademende bovenwerk van mesh maakt het makkelijker om je passen te volgen.

De Asics Solution Speed FF3 tennisschoen combineert grip en wendbaarheid. De Flytefoam technologie helpt je meer stabiliteit te geven, dankzij de zorgvuldige demping. Het Aharplus rubber is bijzonder stevig en garandeert de duurzaamheid van de zolen.

Kenmerken Asics Solution Speed FF 3 Heren Rood Blauw PE24

1041A438-800
Type oppervlak Alle oppervlakken
Type Mannelijk
Seizoen 2024 - Lente/Zomer
Model Asics Oplossing Snelheid FF 3 Heren
Kleur Rood
Terug naar boven