Liefhebbers van tennis, padel, squash en badminton, kom de ProTennis winkel in Nîmes ontdekken

In onze winkel, gelegen in het hart van een toegankelijk winkelgebied, vindt u alle essentiële racketsportartikelen en de beste merken Tennis Padel Squash en Badminton die door de spelers van het professionele circuit worden aanbevolen.

Nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en emblematische producten zijn te ontdekken in onze winkel. U vindt er een team van experts in racketsporten die u met professionalisme en dynamiek zullen adviseren.

ProTennis, opgericht in april 2003 door de huidige manager Nicolas, is doordrongen van de passie en expertise van deze voormalige Squash speler met een 2C ranking. Nicolas was in staat om leven te geven aan een winkel gespecialiseerd in de sport van rackets en selecteert met passie elk product om het beste aan te bieden aan spelers van alle niveaus.

ProTennis, voorheen gevestigd in een kleine, warme en gezellige winkel, werd in 2011 omgebouwd tot een verkoopruimte van 210m² en werd één van de grootste winkels in Frankrijk gewijd aan Tennis Padel Squash en Badminton.

Specialist in Tennis Padel Squash en Badminton in Frankrijk, deze racketsportwinkel biedt een ruime keuze aan kleding, rackets, schoenen en accessoires voor tennis padel squash en badminton. ProTennis laat u exclusieve producten en nieuwe merken ontdekken zoals Hydrogen die het dagelijks aanbod in de winkel verrijken. Nike bijvoorbeeld: Adidas, Lacoste, Asics, Yonex, Babolat, Tecnifibre, Nox, Wilson, Head, BullPadel, Le Coq Sportif, Mizuno en vele andere iconische merken vindt u in onze winkel tegen exclusieve prijzen.

Sinds de oprichting heeft de ProTennis winkel in Nîmes zich ontwikkeld en gediversifieerd. In november 2011 werd de e-commerce website www.protennis.fr gelanceerd, met als hoofddoel de klanten nabijheid, expertise en comfort te bieden bij het winkelen op het web.

Dankzij zijn knowhow en zijn betrokkenheid bij de spelers heeft ProTennis het vertrouwen gewonnen van vele professionals en tennisfans. Echte tennisvips vertrouwen op ProTennis bij de aankoop van hun materiaal. Nicolas legt uit: "Onze klantenkring kan variëren van recreatieve spelers tot spelers die deelnemen aan Grand Slam-toernooien. Onze betrokkenheid bij hen is een prioriteit om hen te begeleiden in hun beste prestaties".

Wanneer u onze winkel in Nîmes bezoekt, ontmoet u Nicolas, de winkelmanager, een echte sportman en racketsportliefhebber. De glimlachende Marie, verantwoordelijk voor de website protennis.fr, evenals Laurent en Benjamin die u met professionaliteit zullen adviseren en uw rackets met ernst zullen opnemen.

Ons dynamisch, ervaren en gepassioneerd team wacht op u in een goede sfeer om u te begeleiden in uw keuzes en u steeds meer gepersonaliseerd advies te geven.

Adres en openingstijden ProTennis

ProTennis gelegen aan 200 rue Paul Laurent, 30900 Nîmes, verwelkomt u in zijn winkel van maandag tot zaterdag van 9u30 tot 19u30 NON STOP.

Telefoonnummer winkel 04 66 04 09 37

Klantenservice Internet site van 10u tot 19u van maandag tot zaterdag op 09 66 92 09 37

Diensten aangeboden door ProTennis

- racketlening
- deskundig advies
- verandering van grip en overgrip
- verandering van greepmaat volgens het racketmodel
- aanpassing van specs door toevoeging van lood
- SERVICE NA VERKOOP
- afhalen in onze winkel internetbestelling
- gratis levering op de site vanaf 49€ van aankoop (zie voorwaarden in onze CGV)
Terug naar boven