• -15%

Yonex Eclipsion 5 Heren Clay Court Khaki Oranje PE24

Referentie 160-SHTE5MGCEX-149
€ 144,50
€ 170,00
-15%
Maat: 40
Kleuren: Khaki
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Bekijk de nieuwe Yonex Eclipsion 5 gravel tennisschoen voor heren in de winkels en op de ProTennis website! Dit model is ideaal voor gemiddelde en gevorderde spelers en biedt een breed scala aan voordelen die je terugvindt op de baan.

Voordelen van de Yonex Eclipsion 5 gravel tennisschoen

Deze gravel tennisschoen biedt een aangename grip op rode aarde. De zool van dit model is aanzienlijk verbeterd. De zool is zo ontworpen dat je optimale grip op de grond hebt, zonder dat het vuil aan de onderkant van je schoen blijft plakken.

Je profiteert ook van maximaleenergie op de grond dankzij de ideale ondersteuning van je voet bij plotselinge richtingsveranderingen.

Je profiteert ook van optimale stabiliteit en voorbeeldige schokdemping dankzij de Yonex Power Cushion+ technologie. Hierdoor is je stap veel energieker en vloeiender tijdens intense wedstrijden.

Qua ontwerp is de clay tennisschoen voor heren uitgevoerd in kaki en oranje, wat zorgt voor originaliteit en pit op de baan tijdens je extreme uitwisselingen.

De tennisschoen heeft een vetersluiting voor maximaal comfort.

Het ProTennis-team presenteert je met veel plezier deze Yonex Eclipsion 5 gravelschoen voor heren. Dit model is je ideale metgezel op de rode baan. Zo geniet je van een maximum aan functies in één schoen.

Kenmerken Yonex Eclipsion 5 Heren Clay Court Khaki Oranje PE24

160-SHTE5MGCEX-149
Type oppervlak Clay
Type Mannelijk
Seizoen 2024 - Lente/Zomer
Model Eclipsion 5 klei
Kleur Khaki
Terug naar boven