• -15%
  • Asics Court FF 3 Vrouwen Wit Koraal PE24
  • Asics Court FF 3 Vrouwen Wit Koraal PE24
  • Asics Court FF 3 Vrouwen Wit Koraal PE24
  • Asics Court FF 3 Vrouwen Wit Koraal PE24

Asics Court FF 3 Vrouwen Wit Koraal PE24

Referentie 1042A220-103
€ 161,50
€ 190,00
-15%
Maat: 40
Kleuren: Koraal wit
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Met de Asics Court FF3 Damesschoen White Coral PE24 heb je alles wat je nodig hebt om te spelen als de bekendste professionals. Deze tennisschoen is ontworpen om je het beste comfort, stabiliteit en kracht te bieden op alle soorten ondergrond. Of je nu van hardcourt, klei of gras houdt, het lichte, responsieve gevoel helpt je om je tegenstanders uit te dagen. Klaar om te serveren?

Schitter op de baan met een stijlvolle tennisschoen met hoge prestaties

Met zijn oogverblindende ontwerp bevat de Asics Court FF3 Damesschoen White Coral PE24 de meest innovatieve technologieën van het merk Asics. Terwijl je hard werkt, versterken de P-Guard en Aharplus componenten de weerstand van de buitenzool. Je hebt genoeg ruimte om hard te spelen!

Dankzij de Flytefoam en Gel technologie biedt de buitenzool optimale demping en uitstekende schokabsorptie. Dit betekent dat je sneller herstelt van de energie die je voeten verbruiken en de impact op je gewrichten vermindert. Dankzij de Twistruss-technologie krijg je meer snelheid en precisie in je bewegingen en richtingsveranderingen. De Asics Court FF3 Women's White Coral PE24 sportschoen heeft ook een Mono-Sock constructie, die zich vormt naar de structuur van je voeten en de ondersteuning optimaliseert.

Kenmerken Asics Court FF 3 Vrouwen Wit Koraal PE24

1042A220-103
Type oppervlak Alle oppervlakken
Type Vrouw
Seizoen 2024 - Lente/Zomer
Model Asics Gel Court FF 3 Dames
Kleur Koraal wit
Terug naar boven