• -15%
  • Asics Gel Resolution 9 GS Kinderen Wit Blauw PE24
  • Asics Gel Resolution 9 GS Kinderen Wit Blauw PE24
  • Asics Gel Resolution 9 GS Kinderen Wit Blauw PE24
  • Asics Gel Resolution 9 GS Kinderen Wit Blauw PE24

Asics Gel Resolution 9 Kinderen Wit Blauw PE24

Referentie 1044A067-103
€ 76,50
€ 90,00
-15%
Maat: 37.5
Kleuren: Wit veelkleurig
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Jonge kampioenen hebben tennisschoenen nodig die zijn aangepast aan hun voeten en die hun leerinspanningen kunnen ondersteunen. De Asics Gel Resolution 9 GS Children's White Blue PE24 tennisschoen biedt een uitstekend antwoord op deze behoefte. Hij biedt je kind, neefje of petekind optimaal comfort, verbeterde stabiliteit en ideale schokdemping om hun voeten te beschermen.

Comfort en stabiliteit voor de groeiende voeten van je junior tennisser!

Een ontwerp voor kinderen moet rekening houden met de behoeften van jonge kampioenen en oplossingen bieden die hun jonge lichaam respecteren. De Asics Gel Resolution 9 GS Children's White Blue PE24 tennisschoen is ontworpen met dit in gedachten. Met zijn Dynawrap-technologie heeft deze schoen een ontwerp dat bij elke look past en zich perfect aanpast aan de vorm van de voet van je kind. Je kind zal zich comfortabel voelen in de schoen, zonder wrijving of drukpunten die problemen kunnen veroorzaken tijdens trainingen of wedstrijden in het juniorcircuit.

Dankzij de Gel demping, het paradepaardje van het merk, is de Asics Gel Resolution 9 GS Children White Blue PE24 ideaal voor jonge spelers die graag ballen uitwisselen vanaf de baseline. Ze kunnen met vertrouwen bewegen en met meer kracht en precisie slaan. Deze innovatieve sportschoen heeft een buitenzool met bredere flexgroeven, die flexibiliteit en natuurlijke voetbewegingen bevorderen.

Kenmerken Asics Gel Resolution 9 Kinderen Wit Blauw PE24

1044A067-103
Type oppervlak Alle oppervlakken
Type Kind
Seizoen 2024 - Lente/Zomer
Model Asics Resolutie 9 Kindergel
Kleur Veelkleurig wit
Terug naar boven