• -15%
  • Asics Gel Resolutie 9 Heren Blauw Goud PE24
  • Asics Gel Resolutie 9 Heren Blauw Goud PE24
  • Asics Gel Resolutie 9 Heren Blauw Goud PE24
  • Asics Gel Resolutie 9 Heren Blauw Goud PE24

Asics Gel Resolutie 9 Heren Blauw Goud PE24

Referentie 1041A468-960
€ 127,50
€ 150,00
-15%
Maat: 46
Kleuren: Donkerblauw goud
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Of je nu in het amateur-, semi-amateur- of professionele circuit zit, je kunt je erop verheugen om op de baan te spelen zoals Novak Djokovic, Daniil Medvedev of Stefanos Tsitsipas. Deze spelers, met hun kenmerkende speelstijl, gaan elk duel in met een ongelooflijke vastberadenheid om te winnen; ze worden niet alleen geholpen door hun mentale kracht, maar ook door de kwaliteit van hun uitrusting. Met de Asics Gel Resolution 9 Blue Gold Herenschoen PE24 heb je toegang tot innovatieve technologieën die je prestaties naar nieuwe hoogten zullen brengen!

Schoenen met geavanceerde technologie om je spel naar een hoger niveau te tillen

De Asics Gel Resolution 9 Blue Gold Herenschoen PE24 bevat de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ondersteuning, demping en duurzaamheid vanAsics. De gelpolstering aan beide uiteinden van de zool absorbeert schokken en optimaliseert de energieverdeling. Als je met meer balans en kracht speelt, zul je ongetwijfeld meer succes hebben met je smashes, backhands en forehands. En omdat Aharplus de buitenzool een uitstekende weerstand geeft, hoef je je pas niet in te houden. Speel met al je energie!

De Dynawrap- en Dynawall-technologieën bieden extra ondersteuning bij de oogjes, helpen je voeten op hun plaats te houden en horizontale en schuine bewegingen effectief te beheren.

Kenmerken Asics Gel Resolutie 9 Heren Blauw Goud PE24

1041A468-960
Type oppervlak Alle oppervlakken
Type Mannelijk
Seizoen 2024 - Lente/Zomer
Model Asics Gel Resolutie 9 Heren
Kleur Donkerblauw
Terug naar boven