• -15%
  • Asics Gel Resolutie 9 Heren Wit Zwart PE24
  • Asics Gel Resolutie 9 Heren Wit Zwart PE24
  • Asics Gel Resolutie 9 Heren Wit Zwart PE24
  • Asics Gel Resolutie 9 Heren Wit Zwart PE24

Asics Gel Resolutie 9 Boss Heren Wit Zwart PE24

Referentie 1041A453-100
€ 136,00
€ 160,00
-15%
Maat: 45
Kleuren: Wit
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Om je spel in de loop van trainingen en wedstrijden te verbeteren, heb je een tennisschoen nodig waarmee je de baan kunt domineren, van de baseline tot aan het net. De Asics Gel Resolution 9 Boss White Black PE24 sportschoen geeft je maximale stabiliteit en demping, zodat je stevige ondersteuning kunt bieden aan elke voet en krachtige ballen kunt versturen!

Een schoen die de sets doorstaat

De Asics Gel Resolution 9 Boss Herenschoen Wit Zwart PE24 tennisschoen bevat een aantal technologieën om je bewegingen op de baan te ondersteunen.

De Dynawall-technologie, die helemaal doorloopt tot aan de hiel, geeft je goede ondersteuning als je de bal zijwaarts moet drukken. Het Dynawrap vetersysteem, dat je voet subtiel samenperst, zorgt voor meer stabiliteit als je moet versnellen. De imposante buitenzool met aparte hiel helpt bij het stabiliseren van je landingen en belooft snellere, meer gecontroleerde stuiters. De Gel en Ahar Plus technologieën absorberen schokken en beperken slijtage aan je schoenen Asics Gel Resolution 9 Boss Homme Blanc Noir PE24.

Deze Asics schoen is gemaakt in samenwerking met Hugo Boss en helpt je het spel beter onder controle te houden, terwijl hij je een moderne, gestroomlijnde look geeft op basis van elegante zwarte en witte kleuren.

Kenmerken Asics Gel Resolutie 9 Boss Heren Wit Zwart PE24

1041A453-100
Type oppervlak Alle oppervlakken
Type Mannelijk
Seizoen 2024 - Lente/Zomer
Model Asics Gel Resolutie 9 Heren
Kleur Wit
Terug naar boven