• -15%
  • Asics Dames Gel Resolution 9 Groen Blauw PE24
  • Asics Dames Gel Resolution 9 Groen Blauw PE24
  • Asics Dames Gel Resolution 9 Groen Blauw PE24
  • Asics Dames Gel Resolution 9 Groen Blauw PE24

Asics Dames Gel Resolution 9 Groen Blauw PE24

Referentie 1042A208-301
€ 127,50
€ 150,00
-15%
Maat: 39.5
Kleuren: Pastel groen
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Droom jij ervan om op de tennisbaan te schitteren zoals de grootste spelers uit de geschiedenis van tennis? Je hebt het volste recht om naar uitmuntendheid te streven! Kies voor de Asics Gel Resolution 9 Women's Green Blue PE24 tennisschoen om je te begeleiden bij je prestaties. Hij is een echte bondgenoot tijdens je prestaties en staat garant voor comfort en stabiliteit tijdens je runs en volleys!

Geef je spel energie met innovatieve technologieën

Asics is voortdurend bezig met het perfectioneren van zijn technologieën om aan de behoeften van veeleisende spelers te voldoen. De Asics Gel Resolution 9 Damesschoenen Groen Blauw PE24 zijn voorzien van de nieuwste versie van de Dynawrap-technologie. Dit biedt optimale ondersteuning bij de veters, waardoor je van richting kunt veranderen zonder je balans te verliezen. Bovendien bedekt de Dynawall-technologie nu ook de achterkant van de zool. Dit geeft je meer controle bij zijwaartse bewegingen.

Gel demping, zowel in de hiel als aan de voorkant van de schoen, vermindert de impact van schokken en optimaliseert de distributie van de energie van je voeten. Hierdoor heb je genoeg balans om hard te slaan, snel te draaien, te duiken om een gemene slice van je tegenstander terug te slaan, enzovoort. Trek deze schoenen aan Asics en je bent klaar voor mooie overwinningen, vooral omdat de buitenzool dankzij Aharplus slijtvast is.

Kenmerken Asics Dames Gel Resolution 9 Groen Blauw PE24

1042A208-301
Type oppervlak Alle oppervlakken
Type Vrouw
Seizoen 2024 - Lente/Zomer
Model Asics Dames Gel Resolution 9
Kleur Groen
Terug naar boven