• -15%

Adidas Kinderbarricade Fluo Geel PE24

Referentie IF0449
€ 59,50
€ 70,00
-15%
Maat: 34
Kleuren: Fluorescerend geel
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Het merk met de drie strepen heeft de Adidas Barricade Children's Fluo Yellow PE24 tennisschoen gemaakt om jonge tenniskampioenen comfortabel te laten spelen terwijl ze hun spel verbeteren.

Dankzij de Adiprene+ demping in de tussenzool biedt deze Adidas tennisschoen optimaal reactievermogen op de baan, terwijl de gewrichten van jonge tennissers en vrouwen worden beschermd. Het ademende bovenwerk van textiel beschermt de voeten tegen transpiratie. Je kind kan zich volledig op het spel concentreren, of het nu op gras, hardcourt of klei speelt! De Adiwear buitenzool van deze sportschoenen past zich aan alle soorten ondergrond aan en zorgt voor maximale stabiliteit tijdens snelle bewegingen.

Adidas eco-vriendelijke schoenen: je kind zal uitblinken in tennis en eco-verantwoordelijkheid ontdekken

Als je kiest voor Adidas Barricade Children's Yellow Fluo PE24 schoenen, speelt je kind niet alleen zijn beste tennis op de baan dankzij zolen die geoptimaliseerd zijn voor alle ondergronden, maar leert hij ook respect te hebben voor de planeet. Deze tennisschoen van Adidas is gemaakt van minstens 20% gerecycled materiaal, wat afval vermindert en natuurlijke hulpbronnen spaart.

Bovendien contrasteert de neon gele kleur van deze sportschoen elegant met vleugjes zwart en groen, om je kind een trendy look te geven!

Kenmerken Adidas Kinderbarricade Fluo Geel PE24

IF0449
Type oppervlak Alle oppervlakken
Type Kind
Seizoen 2024 - Lente/Zomer
Model Barricade voor kinderen
Kleur Fluorescerend geel
Terug naar boven