• -34%

Adidas Adizero Ubersonic 4.1 Heren Groen Wit PE24

Referentie IF0444
€ 99,00
€ 150,00
-34%
Maat: 42 2/3
Kleuren: Wit veelkleurig
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Deze tennisschoen van Adidas staat symbool voor de onschatbare rol die zolen kunnen spelen bij het verbeteren van je spel. De Adidas Adizero Ubersonic 4.1 Heren Groen Wit PE24 wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van een dubbele zool met zeer specifieke functies. Als je op een hardcourt speelt of traint, zorgt de gecombineerde actie van de Lighstrike tussenzool en de Adiwear buitenzool voor zowel stabiliteit als snelheid in je spel. De Adituff laag, die Boost-materiaal bevat, versterkt de gebieden met hoge belasting, zodat je je volledige technische bereik tot uitdrukking kunt brengen.

Milieuvriendelijke productie, licht gewicht, etc.: deze kleine extra's dragen bij aan de kwaliteit van de Adizero Ubersonic

Naast de technische zolen heeft de Adidas Adizero Ubersonic 4.1 Men's Green White PE24 tennisschoen een bijzonder lichtgewicht bovenwerk van mesh. Het bovenwerk is verstevigd om de contouren van je voeten goed te ondersteunen, zodat je gemakkelijker in alle richtingen kunt bewegen. Het is ook gemaakt van 50% gerecycled polyester en 50% Parley Ocean Plastic, gerecycled om oceaanvervuiling tegen te gaan. Er zijn zoveel redenen om fan te zijn van deze schoenen Adidas!

Kenmerken Adidas Adizero Ubersonic 4.1 Heren Groen Wit PE24

IF0444
Sectie OP ADIDAS
Type oppervlak Binnenoppervlakken
Type Mannelijk
Seizoen 2024 - Lente/Zomer
Model Heren Ubersonic 4
Kleur Veelkleurig wit
Terug naar boven