• -2%
  • dunlop Pro squashbal
  • dunlop Pro squashbal

Dunlop Bal Squash Pro

Referentie 700108
€ 4,15
€ 4,25
-2%
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Ontdek de elite onder de squashballen met de Dunlop Pro met twee gele stippen, unaniem erkend als de officiële keuze in het professionele competitiecircuit. Je kunt deze serie squashballen nu per stuk kopen, een uitkomst voor doorgewinterde atleten en professionals in het veld.

De specifieke kenmerken van de Dunlop Pro bal

Met zijn langzame tempo en minimale stuit nodigt deze eersteklas squashbal je uit om je spel te revolutioneren door een vleugje snelheid en dynamiek toe te voegen aan elke rally. Het is de ambassadeur van grote internationale evenementen en biedt een onvergelijkbare speelervaring op zowel nationaal als internationaal niveau.

Van formele competities tot vriendschappelijke wedstrijden, de Dunlop Pro bal is klaar om een centrale speler te worden in je prestaties op het veld. Deze Pro-squashbal is geschikt voor zowel professionele als gevorderde spelers en wacht erop om een ereplaats in je squasharsenaal in te nemen.

Til elke wedstrijd naar een nieuw niveau met Dunlop Pro ballen. Bereid je voor op onvergetelijke momenten op de baan, met een bal die je trouwe partner belooft te zijn in de zoektocht naar memorabele overwinningen.

Kenmerken Dunlop Bal Squash Pro

700108
Samenstelling & Technologieën Synthetisch
Terug naar boven