• -23%

Dunlop Ballen Squash Pro doos van 12

Referentie 700108
€ 39,00
€ 51,00
-23%
Article épuisé dans cette version, nous vous recommandons :
Hoeveelheid
Uitverkocht
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

De prestigieuze Dunlop Pro-bal met twee gele stippen staat synoniem voor uitmuntendheid in squash en is de officiële bal van belangrijke competities. De Dunlop Pro squashbal is nu verkrijgbaar in een doos van 12 en is een lust voor zowel professionele als ervaren spelers. De Pro-bal is goedgekeurd door de instellingen en voldoet aan de strengste internationale normen.

De Pro squashballen aanbevolen door kampioenen

Met zijn langzame snelheid en lage bounce versterkt deze bal uit de topcategorie de dynamiek en snelheid van je spel, waardoor het de onbetwiste voorkeursbal is voor internationale evenementen. Van lokale toernooien tot competities op het wereldtoneel, de doos met 12 Dunlop Pro ballen zal een metgezel van onschatbare waarde worden, geschikt voor zowel professionals als gevorderde spelers.

Mis de kans niet om je spel te verbeteren met de Dunlop Pro squashbal. Hij belooft niets minder dan uitzonderlijke speelsensaties en brengt uitmuntendheid binnen handbereik in elke wedstrijd. Trakteer jezelf op het ultieme in competitiviteit en innovatie met deze doos van 12 Dunlop Pro ballen, je toekomstige vertrouwde bondgenoot op de baan.

Kenmerken Dunlop Ballen Squash Pro doos van 12

700108
Samenstelling & Technologieën Synthetisch
Terug naar boven