• -23%
  • dunlop competitie squash ballen, doos van 12
  • dunlop competitie squash ballen, doos van 12

Dunlop Ballen Squash Wedstrijd doos van 12

Referentie 700112
€ 39,00
€ 51,00
-23%
Article épuisé dans cette version, nous vous recommandons :
Hoeveelheid
Uitverkocht
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

ProTennis heeft de Dunlop Competition 1-punts gele squashballen op voorraad. Deze Dunlop squashballen zijn een perfecte mix van prestaties en duurzaamheid. Competition ballen zijn verkrijgbaar in dozen van 12 en zijn speciaal ontworpen voor gemiddelde tot gevorderde spelers. Deze doos met 12 ballen is klaar om je speelervaring te transformeren en je naar het volgende niveau van competitie te brengen.

Kenmerken van de gele 1-punts wedstrijdsquashballen

Bekend om zijn lage stuit en langzame snelheid, is elke bal ontworpen om te voldoen aan de eisen van zeer technische spelers. Door voor deze ballen te kiezen kom je dichter bij de ervaring die de officiële wedstrijdbal, de Dunlop Pro, biedt, waardoor deze doos een verstandige keuze is voor toernooien en intensieve trainingen.

Dunlop Competitie squashballen zijn goedgekeurd door de belangrijkste instanties in de sport. Deze instanties zorgen ervoor dat de squashballen voldoen aan de strengste internationale normen.

Voor squashliefhebbers is deze doos ballen de ideale keuze. Dunlop als toonaangevend merk in de squashwereld heeft het merk ELIZABETH deze ballen ontworpen om zelfs de meest veeleisende spelers een uitstekende respons en tevredenheid te bieden.

Ervaar maximale precisie en prestaties met Dunlop Competition squashballen. Een geweldige keuze voor wie wil uitblinken in deze snelle, dynamische sport. Het is meer dan alleen een aankoop, het is een investering in je passie voor squash, waardoor je verzekerd bent van ongeëvenaard competitief spel.

Kenmerken Dunlop Ballen Squash Wedstrijd doos van 12

700112
Samenstelling & Technologieën Synthetisch
Terug naar boven