• -10%

Babolat Pure Strike Zak 6 Sneeuwschoenen 2024

Referentie 751226
€ 117,00
€ 130,00
-10%
Article épuisé dans cette version, nous vous recommandons :
Hoeveelheid
Uitverkocht
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Neem je tennisracket mee op pad met de Babolat Tennis Bag 6 Sneeuwschoenen Pure Strike, nu al verkrijgbaar op onze website en in onze ProTennis winkel.

Kenmerken van de Babolat Pure Strike Tas 6 Sneeuwschoenen 2024

Deze tennistas is ideaal voor 6 rackets en alles wat je onderweg nodig hebt. Hij heeft veel vakken zodat alles wat je nodig hebt om te winnen erin past. Er is een ruim vak voor tennisrackets en een ander vak voor maximaal twee paar tennisschoenen. De tas Babolat heeft twee draagriemen zodat je hem als een rugzak kunt dragen.

De Durable Insulated Compartment-technologie is ontworpen met tennis in gedachten en is een nieuwe isolerende stof die schommelingen in extreme temperaturen helpt beheersen, zodat je snaren op hun plaats blijven en lang meegaan. De gevoerde, verstelbare schouderbanden houden je comfortabel onderweg. Je vindt ook een handvat aan de bovenkant van de tas Babolat zodat je hem gemakkelijk kunt vastpakken. In een vak aan de zijkant van de tas kun je je persoonlijke spullen veilig opbergen. Qua design is deze tennistas van Babolat overwegend wit en grijs, met oranje accenten om je te onderscheiden van de massa. Het Babolat logo en de merknaam zijn te vinden op verschillende zijden van dit model.

Dus aarzel niet langer, haal deze gloednieuwe Babolat Pure Strike Bag 6 Sneeuwschoenen 2024 in huis en laat je terreur los op de baan.

Kenmerken Babolat Pure Strike Zak 6 Sneeuwschoenen 2024

751226
Totale omvang 80 x 34 x 35 cm
Volume (L) 70
Textiel materiaal Polyester
Seizoen 2024
Terug naar boven