• -10%

Head Pro X Rackettas L Khaki Zwart 2024

Referentie 260034-TYBK
€ 135,00
€ 150,00
-10%
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Deze gloednieuwe tennistas Head Pro X Racquet Bag L Khaki Black 2024 staat symbool voor luxe en uitmuntendheid en wordt jouw nieuwe accessoire om al je wedstrijden te winnen.

De kwaliteiten van de Head Pro X Racquet Bag L Khaki Black 2024

Word de nieuwe Novak Djokovic dankzij deze tas met zijn nieuwe vorm en nieuwe structuur voor meer stabiliteit.

De tas heeft twee hoofdcompartimenten voor maximaal 9 rackets.

Een daarvan is voorzien van CCT+, een temperatuurcontroletechnologie om je rackets te beschermen tegen temperatuurschommelingen.

Je vindt ook een apart vak in het midden met een geventileerd gedeelte, ideaal om je kleding of schoenen in op te bergen.

Je vindt ook twee buiten- en binnenvakken voor het veilig opbergen van je tennisaccessoires en persoonlijke spullen, zodat alles op zijn plek zit.

Met afmetingen van 80x33x34 heb je zeker een tas die groot genoeg is om al je spullen met een gerust hart in op te bergen.

Met behulp van een speciaal draagsysteem kun je deze tas dragen als rugzak of hem met de hand dragen dankzij een handvat aan de bovenkant van de tas.

Esthetisch gezien is deze Head Pro X Racquet Bag L Khaki Black 2024 ontworpen in een kaki en zwart kleurenschema, de perfecte balans om meer karakter en stijl op de tennisbaan te brengen. Je vindt ook de merknaam Head op de zij- en achterkant van de tas, geschreven in het zwart.

Wacht niet langer en haal deze nieuwe Head Pro X Racquet Bag L Khaki Black 2024 in huis om de beste te worden in elke wedstrijd. Bekijk hem op onze website en in onze ProTennis winkel.

Kenmerken Head Pro X Rackettas L Khaki Zwart 2024

260034-TYBK
Speler Novak Djokovic
Totale omvang 80x33x34cm
Volume (L) 80L
Bereik Snelheid
Textiel materiaal Polyester
Type Gemengd
Seizoen 2024
Terug naar boven