• -15%

kopie van Babolat Propulse Fury Heren Blauw 2022

Referentie 30S23208 - 1005
€ 127,50
€ 150,00
-15%
Maat: 40
Kleuren: Wit blauw rood
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Wees op de top van je spel met dit nieuwe paar tennisschoenen voor heren Babolat Propulse Fury 3, nu al verkrijgbaar op onze website of in onze ProTennis winkel.

De voordelen van de Babolat Propulse Fury schoen

De Propulse Fury 3 tennisschoen is gemaakt met behulp van Power Belt-technologie en is gewikkeld rond een brede band in de middenvoet voor uitzonderlijke zijdelingse ondersteuning en een vrijwel op maat gemaakte pasvorm rond de voet.

Als je hem eenmaal draagt, zul je onder de indruk zijn van het onvergelijkbare comfort, dankzij het gevoel dat je voet er omheen zit omdat de tong nu in het voetbed is geïntegreerd. Je hebt geen last meer van een schurende tong tijdens het lopen.

De voering van polyurethaan, met een generatief patroon, is ontworpen om je perfect comfort te geven en tegelijkertijd maximale duurzaamheid te garanderen.

De OrthoLite binnenzool is gevormd naar de vorm van je voet, zodat je zeker bent van uitzonderlijk comfort, ademend vermogen en duurzaamheid.

Het hele hielgebied wordt beschermd door een EVA-schuim met een lage hardheid, ontworpen om schokken te absorberen ongeacht de ondersteuning.

De combinatie van de expertise van Babolat en die van Michelin geeft je een tennisschoen met een zool die ontworpen is voor elke baan.

Bovendien zijn de spikes dik genoeg om het het meest duurzame model in het Babolat assortiment te maken.

Kies nu voor dit paar Propulse Fury 3 tennisschoenen voor heren voor alle ondergronden en je zult zeker je wedstrijden winnen.

Kenmerken kopie van Babolat Propulse Fury Heren Blauw 2022

30S23208 - 1005
Dominante kleur Blauw
Type oppervlak Alle oppervlakken
Type Mannelijk
Seizoen 2024 - Lente/Zomer
Model PF - Propulse fury mannen
Kleur Marine wit
Terug naar boven