• -43%
  • Babolat Pure Strike Lite -
  • Babolat Pure Strike Lite -
  • Babolat Pure Strike Lite -
  • Babolat Pure Strike Lite -
  • Babolat Pure Strike Lite -
  • Babolat Pure Strike Lite -
  • Babolat Pure Strike Lite -
  • Babolat Pure Strike Lite -

Babolat Pure Strike Lite

Referentie 101408
€ 119,00
€ 210,00
-43%

Koop er meerdere en krijg korting op elk exemplaar:

  • x2:€ 119,00
  • x3 en meer:€ 119,00
Greepgrootte: 2
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Babolat Pure Strike Lite

Laat je verleiden door de gloednieuwe Babolat Pure Strike Lite en word een betere speler op de baan. Met een balhoofdgrootte van 645 cm2 past het racket zich perfect aan je spel aan. Je zult sneller wennen aan zijn eigenschappen en in staat zijn om op je best te presteren op de baan. Met een gewicht van slechts 265 gram is het gemakkelijk te hanteren, zodat je je comfortabel en op je gemak voelt tijdens elke wedstrijd. Met een heldere geest en een zuiver geweten zullen je technische vaardigheden blijven verbeteren. Met een balans van 33 cm en een stijfheid van 70 RA zijn je schoten bijna onmogelijk te pareren. Sterk in de aanval en afgemeten in de verdediging, je hebt alles wat je nodig hebt om elke wedstrijd te winnen. Babolat voor deze serie heeft Pure gekozen voor veelzijdigheid, dus het snarenpatroon is 16x19, wat perfect past bij elk type spel dat je op de baan speelt.

De Babolat Pure Strike Lite is gemaakt van grafiet en geeft je alle respons die je nodig hebt voor je wedstrijden. Combineer dit racket met tenniskleding die zich aanpast aan je bewegingen, en je zult onkwetsbaar en ultra-resistent zijn tijdens je wedstrijden. De C2 Pure Feel-technologie is opnieuw bewerkt en verbeterd om je het best mogelijke gevoel te geven tijdens je uitwisselingen. Ontwikkeld om bij te dragen aan de voordelen van het SMAC-proces, het antivibratiesysteem van het racket, zal je gevoeligheid voor de ontvangst van elke bal buitengewoon zijn. Het Control Frame Technology systeem combineert de stabiliteit van het vierkante frame met de dynamiek van de elliptische basisstructuur.

Het Babolat Pure Strike Lite tennisracket zal een echt voordeel zijn voor je toekomstige uitdagingen. Met de perfecte combinatie van controle en gevoel heb je alle kans om je wedstrijden te domineren. De 3e generatie Pure Strike rackets van het Franse merk Babolat hebben net dat beetje extra dat zorgt voor een betrouwbaar, krachtig en precies racket. Ze staan bekend om hun feilloze betrouwbaarheid, dus je kunt er zonder angst op vertrouwen. Wat je ranking ook is, het is tijd om de druk eraf te halen en alles te geven wat je hebt om te winnen.

Kenmerken Babolat Pure Strike Lite

101408
Zeefgrootte 645 cm2 zeef
Gewicht 265 g
Balans 33 cm
Touwplan 16x19
Totale omvang 68,5 cm
Stijfheid 70 Ra
Samenstelling & Technologieën Grafiet
Bereik Pure Strike
Seizoen 2021
Terug naar boven