• -9%
  • Babolat Team Tubes van 4 ballen -
  • Babolat Team Tubes van 4 ballen -
  • Babolat Team Tubes van 4 ballen -
  • Babolat Team Tubes van 4 ballen -

Babolat Team tubes van 4 ballen

Referentie 502035-113
€ 8,60
€ 9,50
-9%
Verpakking: Tube van 4 ballen
Hoeveelheid
Op voorraad

De Babolat Team bal biedt een zeer lange levensduur en een zeer goed gevoel.

Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Babolat Team tube van 4 ballen

Ontdek de Babolat Team koker met 4 ballen. Deze koker met tennisballen heeft een eenvoudig ontwerp met een zeer sobere voorstelling van grote spelers zoals Rafael Nadal op het hoofdvlak. De ballen binnenin zullen je verrassen op een zeer positieve manier. In feite hebben ze geweldige technische mogelijkheden, omdat ze een druk hebben die is aangepast aan alle soorten ondergrond, zodat je kunt spelen waar je maar wilt. Je zult dol zijn op de impact die deze bal heeft op je tennisracket voor volwassenen. In feite zal hij je een topkwaliteit spel bieden. Bovendien is dit type bal zeer slijtvast, dus de duurzaamheid is echt ongelooflijk.

De Babolat Team Tube met 4 ballen is perfect voor wedstrijdspelers, want met deze bal kun je een spel op het hoogste niveau spelen. De druk geeft je veel comfort tijdens je wedstrijden, maar bovenal krijg je een uitzonderlijk gevoel voor het spel. Bovendien heeft het merk Babolat een technisch proces toegevoegd waardoor het beter bestand is tegen stoten van de grond. Je hoeft alleen nog maar te kiezen voor de sensaties die Babolat Team Tube of 4 Balls te bieden heeft.

Babolat presenteert een tennisbal van zeer hoge kwaliteit met de Team-referentie. Deze tennisballen onder druk geven spelers een ongelooflijke spelkwaliteit. Met een geweven vilt dat verbeterd is met Babolat biedt de bal de perfecte balans tussen speelcomfort en duurzaamheid.

De Team tennisbal van Babolat is ideaal voor wedstrijdspelers en zorgt voor krachtige, consistente rally's. Deze bal, goedgekeurd door de ITF, biedt optimaal comfort en een hoge duurzaamheid en belooft geweldige tennisprestaties.

Kenmerken Babolat Team tubes van 4 ballen

502035-113
Opties Geen
Type oppervlak Alle oppervlakken
Type Gemengd
Terug naar boven