Head Torenkarton met 18 tubes van 4 ballen

Referentie 570651
€ 135,00
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Head Tour Karton Tube van 4 Ballen

De Head Tour 4-Ball Tube Carton is perfect voor spelers die altijd meer willen. Deze multi-surface tennisballenkoker bevat je favoriete ballen, voorheen bekend als Head ATP. Zoals altijd wil het merk meer verantwoordelijkheid nemen voor de planeet. Daarom heeft de Bipack een enkel plastic deksel om de buizen te beschermen. Bovendien behoud je binnenin altijd gegarandeerd hetzelfde drukniveau. De 4 ballen binnenin garanderen dat je de ene set na de andere kunt spelen, zodat je nooit iets tekort komt op de baan.

De Head Tour Caton Tube met 4 ballen bevat ballen die zowel duurzaam als hoogwaardig zijn. Daardoor kun je lange uren spelen met dezelfde spelkwaliteit. Ze passen zich perfect aan alle soorten ondergrond aan. Het SmartOptik vilt is van de hoogste kwaliteit, zodat je elke keer verzekerd bent van een levendige slag. De Encore-technologie geeft je de kans om de controle over je spel te nemen en zorgt voor een aantal zeer mooie spin shots. Het merk heeft Head een high-performance model ontworpen dat je zal inspireren om uit te blinken. Voor een perfect spel heb je absoluut een tennisracket nodig dat net zo goed presteert. De Head Tour Carton Tube met 4 ballen zal je volgen naar je belangrijkste toernooien.

IN2020

* Karton met Bi-pack ballen, 1 tube van de twee heeft geen dop meer om de planeet te beschermen, het is noodzakelijk om de dop te bewaren en deze na opening op de andere tube te plaatsen;

Terug naar boven