• Babolat T-shirt met ronde hals Juan Lebron Men Wit Grijs 2024
  • Babolat T-shirt met ronde hals Juan Lebron Men Wit Grijs 2024
  • Babolat T-shirt met ronde hals Juan Lebron Men Wit Grijs 2024
  • Babolat T-shirt met ronde hals Juan Lebron Men Wit Grijs 2024

Babolat T-shirt Juan Lebron Homme 2024

Referentie 6MS24011-1000
€ 39,00
Maat: L
Kleuren: Wit Grijs
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Spelers die van krachtige uitwisselingen houden, hebben een uitrusting nodig die ze maximale bewegingsvrijheid geeft. Dit padel T-shirt, het resultaat van een samenwerking tussen het merk Babolat en de Spaanse speler Juan Lebron, heeft de eigenschappen om aan die behoefte te voldoen. Met name dankzij het ademende vermogen, brengt het Babolat Crew Neck T-shirt Juan Lebron Homme Blanc Gris 2024 je in ideale omstandigheden voor wedstrijden op topniveau!

Padel kleding die net zo elegant als technisch is

Het Babolat Crew Neck T-shirt Juan Lebron Homme Blanc Gris 2024 padelshirt heeft een weelderig witte voorkant. Deze smetteloze kleur wordt gecontrasteerd door een gedistingeerd grijs op de mouwen en rug. Met het Babolat naamlogo op de voorkant en Juan Lebron's iconische El lobo wolvenlogo maak je met deze padeltop een statement. Op de achterkant vind je de naam en opnieuw het wolfskoplogo van de man die wordt beschouwd als een van de beste spelers uit de geschiedenis. Maar dit T-shirt met platte hals van gerecycled polyester ziet er niet alleen goed uit, het zit ook boordevol technologie om je te helpen beter te presteren.

De 360Motion garandeert ononderbroken mobiliteit, dankzij een 'Biotechnique' snit die speciaal is ontworpen voor de complexe bewegingen die bij racketsporten komen kijken. Bovendien voelt de technische FiberDry-stof licht en zacht aan en voert transpiratievocht efficiënt af voor optimaal comfort op elk moment, van training tot de zwaarste wedstrijden.

Kenmerken Babolat T-shirt Juan Lebron Homme 2024

6MS24011-1000
Textiel materiaal Polyester
Type Mannelijk
Seizoen 2024
Kleur Wit
Terug naar boven