• Head Draagbaar Pickleball Net 2024
  • Head Draagbaar Pickleball Net 2024

Head Draagbaar Pickleball Net 2024

Referentie 287202
€ 170,00
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Terwijl pickleball in Frankrijk aan populariteit blijft winnen, blijft ook het aantal pickleballenthousiastelingen groeien. Heb jij je al aangesloten bij de fans van deze nieuwe racketsport? Met het pickleballnet Head Portable Pickleball Net 2024 kun je je speelplek verbeteren waar je ook bent, want passie wacht op niemand. Dit mobiele en ergonomische pickleballaccessoire voldoet aan de pickleballstandaarden en past zich aan jouw behoeften aan.

Je speeltuin die je overal volgt!

Je moet vrij zijn om je passie voor racketsporten uit te oefenen, waar je ook bent. Dit compacte, lichtgewicht netsysteem heeft maar één ambitie: jou die vrijheid geven. Het gepoedercoate frame van ovale stalen buizen is bestand tegen alle soorten omgevingen, dus je kunt je pickleballbaan opzetten en een balletje slaan!

Technisch gezien zorgt de centrale paal van het Head draagbare pickleball net 2024 ervoor dat de voorgeschreven hoogte perfect gehandhaafd blijft bij elke installatie. De spanriemen aan de bovenkant van het net zorgen voor een optimale spanning voor een eenvoudige wissel. Verpakt in een nylon draagtas zal deze nomadische netset in de smaak vallen bij pickleballfans die staan te popelen om geïmproviseerde confrontaties aan te gaan, maar ook bij clubs die op zoek zijn naar mobiele, duurzame oplossingen.

Kenmerken Head Draagbaar Pickleball Net 2024

287202
Niveau van het spel Alle niveaus
Seizoen 2024
Terug naar boven