• -10%
  • EA7 Ventus7 Herenbroek Groen PE24
  • EA7 Ventus7 Herenbroek Groen PE24

EA7 Ventus7 Herenbroek Groen PE24

Referentie 3DPS09
€ 81,00
€ 90,00
-10%
Maat: M
Kleuren: Groen
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Deze tenniskleding voor heren geeft je stijl, terwijl het je helpt om optimaal te presteren. De EA7 Ventus7 Shorts Green PE24 zijn een geweldige uitrusting voor zelfs de zwaarste wedstrijden of trainingen. Met een stijlvol maar functioneel ontwerp helpen deze shorts met de EA7 en Emporio Armani logo's je om je doelen met gemak te bereiken!

Geavanceerde constructie voor optimale prestaties

De Emporio Armani shorts zijn met uiterste precisie gemaakt, met een levendige aquagroene kleur en veel kwaliteiten dankzij de innovatieve Ventus7 stof. Het is zeer ademend, biedt uitzonderlijke ventilatie en reguleert effectief de lichaamstemperatuur terwijl je rent en smasht.

De EA7 Ventus7 Short Green PE24 sportshort heeft een klassieke snit en is gemaakt van polyester en elastaan, waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt. De taille met trekkoord geeft je de keuze voor een optimale pasvorm, terwijl de steekzakken perfect zijn om kleine spullen in op te bergen. In combinatie met een zorgvuldig uitgekozen polo kun je met deze tennisshort de perfecte look voor je tennissessies samenstellen!

Kenmerken EA7 Ventus7 Herenbroek Groen PE24

3DPS09
Textiel materiaal Polyester
Type Mannelijk
Seizoen 2024 - Lente/Zomer
Model EA7 Ventus7 Korte broek
Kleur Groen
Terug naar boven