• -40%

Nike Zoom Vapor Cage 4 Rafa Heren Zwart Koraal Voorjaar 2024

Referentie DD1579-003
€ 96,00
€ 160,00
-40%
Maat: 40.5
Kleuren: Koraal Zwart
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Van de synthetische zolen tot het dikke, zachte bovenwerk, de Nike Zoom Vapor Cage 4 Rafa Men's Black Coral Spring 2024 tennisschoen geeft alle signalen af van uitmuntendheid. Het pure zwarte kleurenschema van de schoen, gemengd met licht druivenrood en zeemeerminrood, volgt dezelfde logica en nodigt je uit om je op het spel te concentreren. Het Manacor stierenlogo en het RAFA opschrift op de hiel zijn een eerbetoon aan de Spaanse kampioen Rafael Nadal en zetten de toon voor briljante wedstrijden op harde ondergronden!

Een robuuste, functionele schoen voor harde ondergronden

De Nike Zoom Vapor Cage 4 Rafa Homme Noir Corail Printemps 2024 is niet alleen robuust qua uiterlijk, maar ook qua samenstelling. Het belangrijkste onderdeel is deAir Zoom-unit in de voorvoet, die je helpt terug te veren en je stappen explosiever maakt.

De buitenzool van deze Nike schoen overlapt de binnenzool en beide zijn stevig genoeg om je voeten balans te geven bij elke verticale of zijwaartse loop. Ze worden ondersteund door een versteviging aan de zijkant en een halve binnenschoen. De kwaliteit van de ondersteuning als je naar het net accelereert of haastig van richting verandert naar de lijn, wordt gegarandeerd door een verrassend vetersysteem van mesh en door mediale oogjes die in het verlengde van de vamp zijn genaaid. Met deze tennisschoenen Nike heb je alles wat je nodig hebt om Rafael Nadal te vertegenwoordigen!

Kenmerken Nike Zoom Vapor Cage 4 Rafa Heren Zwart Koraal Voorjaar 2024

DD1579-003
Speler Rafael Nadal
Type oppervlak Alle oppervlakken
Type Mannelijk
Seizoen 2024 - Lente
Model Nike DD1579- Zoom Vapor Cage 4 Rafa Homme
Kleur Zwart
Terug naar boven