• -15%
  • Asics Gel Challenger 14 Heren Wit Blauw PE24
  • Asics Gel Challenger 14 Heren Wit Blauw PE24
  • Asics Gel Challenger 14 Heren Wit Blauw PE24
  • Asics Gel Challenger 14 Heren Wit Blauw PE24

Asics Gel Challenger 14 Heren Wit Blauw PE24

Referentie 1041A405-102
€ 102,00
€ 120,00
-15%
Maat: 42
Kleuren: Marine wit
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Ontdek de Asics Gel Challenger 14 Heren Wit Blauw PE24, een tennisschoen waarmee je op je best kunt spelen dankzij de opmerkelijke stabiliteit op de baan. Of je nu op de baseline staat of aan het net, het verstevigde bovenwerk houdt je voeten stevig op hun plek, waardoor je makkelijker kunt rennen, van richting kunt veranderen en nog veel meer. Voor meer controle bij zijwaartse bewegingen kun je rekenen op de verrassende DYNAWING technologie. Het creëert de voorwaarden om de bal met meer kracht en precisie te raken! De hiel-gescheiden buitenzool van deze schoen absorbeert schokken en voorkomt blessures, zodat je urenlang kunt blijven spelen.

Onvergelijkbaar comfort en duurzaamheid

De Asics Gel Challenger 14 Men's White Blue PE24 tennisschoen presteert niet alleen goed dankzij technologieën die je spel op de baan verbeteren. Hij is stevig en duurzaam, maar biedt ook een hoog comfortniveau. De OrthoLite binnenzool geeft je onder andere een zacht gevoel bij elke stap, terwijl de gepatenteerde Gel technologie de schokken aan de achterkant van de voet absorbeert en je gewrichten beschermt. De PGUARD teenbescherming verhoogt de weerstand en verlengt de levensduur.

De binnenzool van deze Asics schoenen is gemaakt met behulp van een milieuvriendelijk proces, waardoor er minder water wordt verbruikt en minder CO2 wordt uitgestoten. Doe je spel en de planeet een plezier!

Kenmerken Asics Gel Challenger 14 Heren Wit Blauw PE24

1041A405-102
Type oppervlak Alle oppervlakken
Type Mannelijk
Seizoen 2024 - Lente/Zomer
Model Asics Heren Gel Challenger 14
Kleur Veelkleurig wit
Terug naar boven