• -15%
  • Asics Gel Dedicate 8 Dames Roze Koraal PE24
  • Asics Gel Dedicate 8 Dames Roze Koraal PE24
  • Asics Gel Dedicate 8 Dames Roze Koraal PE24
  • Asics Gel Dedicate 8 Dames Roze Koraal PE24

Asics Gel Dedicate 8 Dames Roze Koraal PE24

Referentie 1042A237-700
€ 63,75
€ 75,00
-15%
Maat: 39.5
Kleuren: Zalmroze
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

De beste manier om geweldige prestaties op de baan neer te zetten, is zeker door jezelf te vermaken tijdens elke set. Een tennisschoen kan je stijl geven en tegelijkertijd helpen om je spel te verbeteren. Het zal je helpen plezier te hebben! De Asics Gel Dedicate 8 Femme Rose Corail PE24 sportschoen, ontworpen om zich aan te passen aan je voeten en je spel, is een uitstekende kandidaat!

Laat je talent op het veld zien met innovatieve schoenen!

Met de Asics Gel Dedicate 8 Femme Rose Corail PE24 tennisschoen profiteer je van een aantal technologieën Asics. Deze helpen je om op je best te spelen. Het Geldempingssysteem beschermt je tegen schokken en stoten, terwijl het je bewegingen vergemakkelijkt. Het synthetisch leren bovenwerk past zich aan de vorm van je voet aan en biedt zachte ondersteuning.

Terwijl de TRUSSTIC technologie de algehele stabiliteit verbetert, geeft de buitenzool van de Asics Gel Dedicate 8 Women's Pink Coral PE24 schoen je goede grip op alle soorten ondergrond. De zool is zeer functioneel en stelt je in staat om effectief van richting te veranderen zonder dat je voeten schokken. Met hun koraalroze kleur die contrasteert met het wit, geven deze sneakers van Asics je een chique, vrouwelijke look!

Kenmerken Asics Gel Dedicate 8 Dames Roze Koraal PE24

1042A237-700
Type oppervlak Alle oppervlakken
Type Vrouw
Seizoen 2024 - Lente/Zomer
Model Asics Gel Dedicate 8 Dames
Kleur Corail
Terug naar boven