• -34%

Adidas Barrciade 13 Heren Wit Groen PE24

Referentie IG3114
€ 99,00
€ 150,00
-34%
Maat: 43 1/3
Kleuren: Wit groen
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Of je nu op de tennisbaan, op de atletiekbaan of in de sportschool staat, je hebt een schoen nodig die je inspanningen en prestaties ondersteunt. De Adidas Barricade 13 Men's White Green PE24 tennisschoen biedt je het beste van Adidas technologieën: je prestaties worden gestimuleerd en je comfort geoptimaliseerd. De schoen heeft asymmetrische vetersluiting en een ademend bovenwerk van mesh, zodat je voeten altijd comfortabel zijn.

Een schoen die net zo effectief is op het veld als dat hij milieuvriendelijk is

De Adidas Barricade 13 Heren Wit Groen PE24 sportschoenen hebben een reeks onderdelen die ontworpen zijn om je inspanningen effectiever te maken. Je profiteert bijvoorbeeld van de REPETITOR middenzool en Geofit Sensepods hielkussentjes. Deze twee technologieën bieden niet alleen optimale ondersteuning voor je voeten, ongeacht deintensiteit van je spel, maar verbeteren ook de energieteruggave en zorgen dat je gemakkelijk van de ene actie naar de andere kunt gaan op het veld. De Torsion System-technologie bevordert stabiliteit en mobiliteit.

Met een schitterend witgroen ontwerp dat rust uitstraalt, onderscheidt de Adidas Barricade 13 Herenschoen Wit Groen PE24 tennisschoen zich ook door zijn ecologisch verantwoorde ontwerp. De schoen bevat meer dan 20% gerecyclede materialen, zodat je je ecologische impact kunt verminderen terwijl je geniet van een hoogwaardig product. Word met deze schoen de meester van het spel!

Kenmerken Adidas Barrciade 13 Heren Wit Groen PE24

IG3114
Sectie OP ADIDAS
Type oppervlak Alle oppervlakken
Type Mannelijk
Seizoen 2024 - Lente/Zomer
Model B - Herenbarricade
Kleur Wit
Terug naar boven