Babolat Technisch adder Juan Lebron 2024

Referentie 150137-100
€ 379,99
€ 380,00
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Vermenigvuldig je overwinningen met het nieuwe Babolat Technical Viper Juan Lebron padelracket, nu al verkrijgbaar op onze website en in onze ProTennis winkel.

Kenmerken van het Babolat Technical Viper Juan Lebron racket

Dit gloednieuwe Babolat Technical Viper padelracket is gemaakt in samenwerking met 's werelds nummer 1 speler, Juan Lebron. Je kunt er zeker van zijn dat je een speciaal racket krijgt om het veld te domineren.

Ontworpen met Vibrasorb System technologie, heeft dit Babolat Technical Viper Juan Lebron racket ideale trillingsabsorptie. Deze absorptie wordt mogelijk gemaakt door het elastomeer dat direct is geïntegreerd in de carbonvezels in het hart van het racket.

Bovendien is het Babolat Technical Viper Juan Lebron racket gemaakt met 3D Spin+, een ruw reliëf op het oppervlak van het racket dat je optimale controle en meer spin op de bal geeft. De vorm van het racket is ruitvormig, waardoor het een krachtig maar minder vergevingsgezind racket is. Het Babolat Technical Viper Juan Lebron racket is ontworpen voor ervaren spelers.

Dit Babolat Technical Viper padelracket weegt ongeveer 365 gram. Het racket zit in het middenbereik, zodat je de bal met perfecte stabiliteit kunt raken. De Babolat Technical Viper Juan Lebron is een wendbaar racket waarmee je met vertrouwen je wedstrijden kunt winnen.

Wat betreft het ontwerp, dit Babolat Technical Viper Juan Lebron padelracket wordt geleverd in zwart en rood met het "El lobo" logo van de beroemde speler.

Als je kiest voor het gloednieuwe Babolat Technical Viper Juan Lebron padelracket, kies je voor een zekere overwinning in wedstrijden en competities. Kom het ontdekken op onze website of in onze ProTennis winkel.

Kenmerken Babolat Technisch adder Juan Lebron 2024

150137-100
Vorm van het scherm Diamant
Dikte 38 mm
Gewicht 365 g
Balans In de hoofdrol
Samenstelling & Technologieën Koolstof
Seizoen 2024
Terug naar boven