• -10%

Babolat RH tas van Padel Juan Lebron 2024

Referentie 759018-144
€ 108,00
€ 120,00
-10%
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Benader je wedstrijden met vertrouwen dankzij de nieuwe Babolat RH Paddle Bag Padel met Juan Lebron, nu al verkrijgbaar bij ProTennis.

Voordelen van de Babolat RH Padeltas Padel Juan Lebron

Deze padeltas is geïnspireerd door nummer 1 van de wereld Juan Lebron en voldoet aan alle eisen van gepassioneerde spelers die op zoek zijn naar kwaliteit, comfort en respect voor het milieu.

Ontworpen met 3 verschillende compartimenten, kun je er in totaal 4 rackets in opbergen. Een van de compartimenten is isothermisch ontworpen, zodat je er je waterfles of andere spullen in kunt bewaren. Er zijn ook 2 zijvakken om je persoonlijke accessoires veilig op te bergen.

Aan de binnenkant is een nieuwe isolerende stof gebruikt om je sneeuwschoenen te beschermen tegen de vele temperatuurschommelingen. De stof is duurzaam, recyclebaar, lichtgewicht en natuurlijk kleurvrij.

Binnenin de Babolat RH Bag van Padel Juan Lebron vind je een kleurvrije voering. Deze voering is gemaakt van 100% gerecycled materiaal en is kleurstofvrij, wat superieure kwaliteit garandeert.

Op deze Babolat RH Bag van Padel Juan Lebron zitten 2 verstelbare en verstevigde schouderbanden zodat je hem kunt dragen zoals jij dat wilt. Je kunt hem met één hand vasthouden dankzij de handvatten aan de bovenkant van de tas en aan de zijkant.

Padel Qua design heeft deze Babolat RH Juan Lebron tas een zwart en rood kleurenschema dat karakter toevoegt op het veld. Het Babolat merklogo staat in het wit op de zijkanten en in het rood op de schouderbanden. Het "El lobo"-logo staat op verschillende plaatsen op de tas.

Kies een padeltas die past bij je passie en je behoeften met de Babolat RH Bag van Padel Juan Lebron. Deze gloednieuwe tas is verkrijgbaar op onze website en in onze ProTennis winkel.

Kenmerken Babolat RH tas van Padel Juan Lebron 2024

759018-144
Volume (L) 56
Textiel materiaal Polyester
Seizoen 2024
Kleur Rood
Terug naar boven