• -40%

Nike Air Zoom GP Turbo Naomi Osaka Premium Vrouw Herfst 2023

Referentie FN5714-001
€ 102,00
€ 170,00
-40%
Maat: 40.5
Kleuren: Mosterdgeel
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Maak kennis met de meest originele all-surface tennisschoen ooit: de NikeCourt Air Zoom GP Turbo, gemaakt in samenwerking met kampioene Naomi Osaka. Deze schoen is verkrijgbaar bij ProTennis en belooft woest spel op de baan.

Kenmerken van de NikeCourt Air Zoom GP Turbo Naomi Osaka Premium schoen

DeZoom Air unit loopt over de hele lengte van de schoen. De unit is ingenaaid, niet ingebed in het schuim, zodat de technologie zich aan elke stap kan aanpassen.

De teen van de schoen is ergonomisch ontworpen en aan de binnenkant verstevigd voor veel meer weerstand als je uitglijdt.

Verstevigingen zijn strategisch geplaatst om flexibiliteit en ademend vermogen te bieden tijdens je meest intense wedstrijden.

Deze all-round tennisschoen geeft je onovertroffen ondersteuning. De golvende lijnen op de buitenzool bedekken zelfs het deel van de schoen dat je voet perfect omhelst om hem op zijn plaats te houden tijdens plotselinge richtingsveranderingen.

Wacht niet langer, neem deze NikeCourt Air Zoom GP Turbo Naomi Osaka Premium all-surface tennisschoen en besef hoezeer deze schoen je beste bondgenoot op de baan is.

Kenmerken Nike Air Zoom GP Turbo Naomi Osaka Premium Vrouw Herfst 2023

FN5714-001
Speler Naomi Osaka
Type oppervlak Alle oppervlakken
Type Vrouw
Seizoen 2023 - Herfst
Model Gp turbo Osaka
Kleur Oranje
Terug naar boven