• Hydrogen Unisex pet - wit
  • Hydrogen Unisex pet - wit
  • Hydrogen Unisex pet - wit
  • Hydrogen Unisex pet - wit
  • Hydrogen Unisex pet - wit
  • Hydrogen Unisex pet - wit

Hydrogen Unisex pet

Referentie FR0092-001
€ 30,00
Kleuren: Wit
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Hydrogen Unisex pet

Bescherm jezelf tegen de zon met deHydrogen Unisex Cap. Deze unisex tennispet heeft een zeer eenvoudige kleurstelling die perfect past bij je meest stijlvolle tennisoutfits. De schedel van het merk Hydrogen is aanwezig in het midden van dit model.

Het vizier is lang genoeg om u te beschermen op de meest zonnige tennisbanen. Dit model is geperforeerd aan de bovenkant, zodat u een zeer goede ventilatie krijgt tijdens uw meest gespannen wedstrijden.

DeHydrogen Unisex Cap heeft een interne zweetband, die je koel en droog houdt tijdens hete tenniswedstrijden. Hij is gemaakt van 98% polyester en 2% spandex, dus hij zal zowel licht als comfortabel zijn om te dragen tijdens je zwaarste wedstrijden. Bovendien voegen de mesh inzetstukken op de achterkant van deze tennispet moderniteit en ademend vermogen toe aan dit model.

Deze pet heeft een verstelbare band, zodat hij perfect op je hoofd past. Voor een complete look hoef je alleen maar bijpassende tenniskleding aan te schaffen. DeHydrogen Unisex Cap 2019 zal onmisbaar zijn op de tennisbaan.

Kenmerken Hydrogen Unisex pet

FR0092-001
Textiel materiaal Polyester
Type Gemengd
Terug naar boven