Merken 25

ProTennis is de website gespecialiseerd in tennismateriaal en andere racketsporten. Met een breed scala aan sportartikelen en onverslaanbare prijzen helpt ProTennis u uw beste tennisprestaties te bereiken.

Vind in onze voorraad de belangrijkste tennismerken. Op het gebied van spelersuitrusting vinden we AdidasNike, Asics, Head... en vele anderen. Voor tennisrackets bieden de leiders van de sport u de nieuwste modellen tennisrackets die gebruikt worden door de kampioenen van het circuit: Prince, BabolatTecnifibre, Wilson, Yonex..

De grootste tennismerken zijn beschikbaar op ProTennis, en tegen onklopbare prijzen. Vind het materiaal van uw idolen in onze voorraad.

De beste tennismerken.

ProTennis is de website gespecialiseerd in tennismateriaal. Al meer dan 20 jaar biedt deze leider in tennis u het beste op zijn online site en in zijn ProTennis winkel in Nîmes.

Spelers van alle leeftijden vinden er hun materiaal. Kleding aangepast aan de tennispraktijk, geavanceerde technologieën, innovatieve rackets en essentiële accessoires zijn ontworpen door de grote tennismerken.

Op het gebied van tenniskleding, Adidas, AsicsHead, Lacoste, Nike... concurreren met innovatieve materialen en formidabele ontwerpen om aan de behoeften van de spelers op de baan te voldoen.

Op het gebied van tennisrackets vinden we de leiders in de productie van rackets en snaren. Babolat emblematisch Frans merk, WilsonPrince, Yonex en Tecnifibre... bieden en verbeteren hun vlaggenschip tennisrackets om zich aan te passen aan nieuwe manieren van spelen.

ProTennis herinnert u eraan dat uw kleding en uitrusting moeten voldoen aan de eisen van tennis om het beste in u naar boven te halen. ProTennis adviseert u bij de keuze van uw tennisuitrusting.

Aangepaste uitrusting voor tennis.

Tennisschoenen behoren tot de primaire uitrusting van de tennisser. AdidaskIJK VOOR MEER INFORMATIE OP Asics, Nike... de beste tennisschoenen op de markt zijn bij ProTennis verkrijgbaar tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

ProTennis is een retailer van gespecialiseerde tennismerken. Wij adviseren u uw uitrusting zorgvuldig te kiezen. Tenniskleding, schoenen, accessoires en rackets moeten worden gekozen op basis van uw niveau en speelstijl.

Maar bovenal moeten ze worden gekozen op basis van hun specifieke eigenschappen. Tenniskleding en -schoenen moeten rekening houden met de beperkingen van de baan. ProTennis, uw tennisspecialist, biedt u materiaal dat volledig is afgestemd op de behoeften van tennissers.

De tennismerken in onze voorraad werken samen met de grootste tennissers om outfits, schoenen en rackets te ontwerpen die voldoen aan de verwachtingen van de spelers.

Met de juiste uitrusting en tenniskleding kunt u uw spel laten zien en uw passie ten volle beleven. ProTennis begeleidt u op de baan en moedigt tennisprestaties aan.

Terug naar boven