• -10%
  • Babolat Oranje tube met 3 ballen -
  • Babolat Oranje tube met 3 ballen -
  • Babolat Oranje tube met 3 ballen -
  • Babolat Oranje tube met 3 ballen -
  • Babolat Oranje tube met 3 ballen -
  • Babolat Oranje tube met 3 ballen -

Babolat Oranje buis met 3 ballen

Referentie 514003
€ 6,20
€ 6,95
-10%
Verpakking: Tube met 3 ballen
Hoeveelheid
Op voorraad

Deze ballen Babolat ORANJE zijn tennisballen die speciaal zijn aangepast aan kinderen die beginnen met tennissen. De snelheid van de bal en de stuithoogte kunnen aanzienlijk worden verminderd.

Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Babolat Oranje koker met 3 ballen

Kies het beste voor je kind: Babolat Oranje tube met 3 ballen. Deze tennisballen zijn ontworpen voor kinderen van 7 tot 11 jaar die net beginnen met tennissen . Deze ballen zijn heel licht, dus kinderen hoeven zich niet zo in te spannen als ze de schoten van hun kleine tegenstanders moeten pareren. De oranje kleur is leuk, aantrekkelijk voor kinderen en past goed in het tennislandschap. Bovendien zullen kindertennisrackets schitteren naast dit type bal. En voor een betere training zijn de stuitersnelheid en -hoogte sterk gereduceerd.

De Babolat Orange Tube of 3 Balls heeft een zeer sobere verpakking met de beeltenis van grote spelers als Rafael Nadal op de achtergrond. Hij is 50% langzamer dan een standaardbal, dus hij is echt praktischer om jonge spelers te leren tennissen en daarna hun spel te verbeteren. Ze voldoen aan de aanbevelingen van de ITF en haar Play and Stay-programma. Om jong en oud een plezier te doen, kies je de Babolat Orange Tube met 3 ballen.

Kenmerken Babolat Oranje buis met 3 ballen

514003
Opties Geen
Type oppervlak Alle oppervlakken
Type Gemengd
Terug naar boven