• -10%
  • Babolat Groene tube met 3 balletjes
  • Groene buis Babolat van 3 ballen
  • Ballen Babolat Groen Tube van 3
  • Babolat Groene tube met 3 balletjes
  • Groene buis Babolat van 3 ballen
  • Ballen Babolat Groen Tube van 3

Babolat Groene buis met 3 ballen

Referentie 514003
€ 6,20
€ 6,95
-10%
Verpakking: Tube met 3 ballen
Hoeveelheid
Op voorraad

De Babolat GREEN ballen zijn zogenaamde "intermediate" tennisballen. Deze ballen zijn speciaal ontworpen voor kinderen die beginnen met wedstrijdtennis. Ze verminderen de snelheid van de bal en de hoogte van de stuit. Ze zijn ook lichter zodat het kind zonder al te veel inspanning kan spelen.

Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Babolat Groene Tube de 3 ballen

Ontdek Babolat Green Tube de 3 Balles en de "intermediate" tennisballen . Ze zijn speciaal ontworpen voor kinderen van 8 tot 15 jaar die net beginnen met wedstrijdtennis, maar ook voor volwassenen die nieuw zijn in de sport. Ze worden aanbevolen door de ITF als onderdeel van het 'Play and Stay'-programma. De hoogte van de bounce zal lager zijn, dus dankzij het merk mark Babolat merk kun je de bal beter counteren en gemakkelijker trainen. Ze zijn ook lichter, dus beginners kunnen zonder al te veel moeite aan de slag. En voor wie nog meer wil, zijn ze ook verkrijgbaar in vaten van 72 ballen.

De Babolat Green Tube of 3 Balls heeft ballen die perfect zijn voor jonge spelers die hun spel willen verbeteren met een bal die 25% langzamer is dan het gemiddelde model. Je krijgt de kans om aan je zijwaartse bewegingen en tennistechniek te werken. De neongroene kleur zal zelfs de meest sobere tennisracketsdoen opvallen, en je speelstijl zal zich onderscheiden van de massa. Dit model past zich aan alle ondergronden aan, waardoor het zelfs geschikt is voor de moeilijkste spelers. Overweeg voor betere prestaties in de toekomst Babolat Green Tube of 3 ballen.

Kenmerken Babolat Groene buis met 3 ballen

514003
Opties Geen
Type oppervlak Alle oppervlakken
Type Kind
Terug naar boven