kopie van Babolat Pure Aero Rafa Origin 2023

Referentie 101509-371
€ 329,99
€ 330,00
Greepgrootte: 3
Kleuren: Veelkleurig
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Neem voor informatie over beschikbaarheid contact met ons op via e-mail: contact@protennis.fr

Om een racket te kunnen testen Babolat, gelieve het bedrag van het product per bankoverschrijving te betalen (zie de bankgegevens in onze Algemene Voorwaarden) en ons een e-mail terug te sturen met een bewijs van overschrijving.

Stuur ons ook een identiteitsbewijs en een bewijs van adres per e-mail naar ons adres: contact@protennis.fr

Het afgeschreven geld zal dienen als aanbetaling en zal in mindering worden gebracht wanneer u uw racket koopt. Als u geen racket wilt kopen, wordt de aanbetaling omgezet in een tegoedbon op onze website https://nl.protennis.be/ (kortom, er vindt geen terugbetaling plaats na deze bankoverschrijving).

Verzending vindt alleen plaats naar Frankrijk. De sneeuwschoen wordt alleen verzonden naar een relaispunt. Neem vooraf contact met ons op zodat we het relaispunt kunnen kiezen dat het beste bij je past. De sneeuwschoen moet binnen 7 dagen na ontvangst worden teruggestuurd. Het racket moet in originele staat worden geretourneerd, in bubbeltjesplastic en in de doos waarin je het hebt ontvangen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de portokosten. Het racket moet worden teruggestuurd naar ons postadres: Protennis, 200 Rue paul laurent, 30900 Nîmes.

Als het racket niet wordt geretourneerd of als het kapot/beschadigd aankomt, wordt er geen tegoedbon gegeven. In dat geval zal u een ingebrekestelling worden gestuurd om de volledige prijs van het nieuwe racket te claimen.

Van geen van deze voorwaarden kan afstand worden gedaan. Als een van deze voorwaarden niet wordt nageleefd, hebben we het recht om het uitlenen van een racket te weigeren.

Kenmerken kopie van Babolat Pure Aero Rafa Origin 2023

101509-371
Speler Rafael Nadal
Zeefgrootte 645 cm2 zeef
Gewicht 317 g
Balans 33 cm
Touwplan 16x19
Totale omvang 68,5 cm
Stijfheid 73 Ra
Samenstelling & Technologieën Grafiet
Bereik Pure aero rafa
Type Volwassen
Seizoen 2023
Terug naar boven