• -50%
  • Adidas Paris Ergo Short Heren PE22
  • Adidas Paris Ergo Short Heren PE22
  • Adidas Paris Ergo Short Heren PE22
  • Adidas Paris Ergo Short Heren PE22

Adidas Paris Ergo Short voor heren PE22

Referentie HA2557
€ 35,00
€ 70,00
-50%
Maat: XS
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Adidas Paris Ergo Shorts voor heren PE22

Maak uw outfit compleet met de gloednieuwe short van Adidas. Gemaakt van polyester en elastaan, zal dit product een hoge mate van stretch hebben om u een gevoel van extreme vrijheid en comfort te geven. Dankzij de polyester stof, zal het zeer resistent zijn om zijn duurzaamheid te garanderen en zal het perfect zijn om u zo lang mogelijk te vergezellen in uw vergaderingen. De elastische tailleband zorgt voor een uitstekende ondersteuning. Met een trekkoord kunt u hem naar wens aanpassen voor optimaal comfort.

Uitgerust met de HEAT.DRY technologie, zal het opgehoopte zweet worden afgevoerd zodat u in alle omstandigheden koel en droog blijft. Gewapend met twee zakken kunt u uw tennisballen opbergen voor een snelle en soepele warming-up. Het logo met drie strepen bevindt zich rechts onderaan. Daarboven vind je een pijl van mesh voor een uitzonderlijk ademend vermogen!

Dus heren, geef je beste beentje voor met de Adidas Paris Ergo Short for Men PE22. Pak je tennisballen en ga er nu op uit om te laten zien wat je echt kunt.

Kenmerken Adidas Paris Ergo Short voor heren PE22

HA2557
Textiel materiaal Polyester
Type Mannelijk
Seizoen 2022 - Voorjaar/Zomer
Terug naar boven