• -40%

Babolat Propel Kind AH22

Referentie 33F21478-5050
€ 36,00
€ 60,00
-40%
Maat: 38.5
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf
Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Babolat Propulse Kind AH22

Maximaliseer elke beweging van je kind door je vertrouwen te stellen in Babolat Propulse Child AH22! Babolat de Propulse AH22 weet wat je nodig hebt om de beste te zijn op het veld, dus heeft het merk al je verwachtingen samengebracht in één model.

Deze schoenen begeleiden je kind in zijn favoriete sport, zodat hij zijn spel met gemak naar een hoger niveau kan tillen! Om de bal op alle plekken van de baan te bereiken, profiteer je van een onvergelijkbare lichtheid die je bewegingen vergemakkelijkt. Bovendien is het bovenwerk voorzien van een zeer lichte mesh voor nog meerbewegingsgemak!

Laat je toekomstige kampioen spelen in het grootste comfort, dankzij het KPRSX-systeem, dat je een verbazingwekkende demping biedt. Voor nog meer comfort is er een EVA-schuim geplaatst in de hielzone. Dit schuim absorbeert de schokken, zodat je niet geblesseerd raakt. Zodat je je tegenstanders kunt slijten en toch in vorm blijft!

Voor extreme duurzaamheid is het oppervlak van het profiel in de zool vergroot op bepaalde plekken die het meest belast worden.

Je hebt het, jonge speler. Als je met snelheid en behendigheid wilt spelen, ligt het juiste paar voor je klaar!

Kenmerken Babolat Propel Kind AH22

33F21478-5050
Type oppervlak Alle oppervlakken
Type Kind
Seizoen 2022 - Herfst/Winter
Terug naar boven