• -50%
  • Adidas Melbourne herenshort PE22 -
  • Adidas Melbourne herenshort PE22 -
  • Adidas Melbourne herenshort PE22 -
  • Adidas Melbourne herenshort PE22 -

Adidas Melbourne herenshort PE22

Referentie H67147
€ 30,00
€ 60,00
-50%
Maat: XS
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Adidas Melbourne herenshort PE22

Kom als overwinnaar uit de strijd met de gloednieuwe shorts van Adidas. Het merk is gemaakt van 100% gerecycled polyester en wil meer verantwoordelijkheid nemen voor de planeet. Dit product is zelfs gemaakt van 40% gerecycled materiaal en 50% Parley Ocean Plastic. Deze canvas shorts zijn ongelooflijk licht, waardoor ze uiterst comfortabel zijn.

Om je koel en droog te houden op het veld heeft het merk de innovatieve AEROREADY technologie ontwikkeld om transpiratie te absorberen. Je zult deze shorts met plezier dragen. Met een elastische tailleband en trekkoord kun je ze naar wens verstellen voor een goede pasvorm. En met twee zakken kun je je tennisballen opbergen om sneller en soepeler te spelen. De stretchstof is ongelooflijk ademend.

Met twee zijsplitten geniet je van een gevoel van intense vrijheid, zodat je je gemakkelijk kunt bewegen. Het logo met drie strepen staat op de rechterkant.

Heren, wacht niet langer en val voor de prachtige Adidas Melbourne Men's PE22 Short. Bewapen jezelf met je tennisballen en ga zonder omhaal de strijd aan.

Kenmerken Adidas Melbourne herenshort PE22

H67147
Textiel materiaal Polyester
Type Mannelijk
Seizoen 2022 - Voorjaar/Zomer
Terug naar boven