• Head Tour XT 18 Tubes met 4 Ballen - Doos
  • Head Tour XT 18 Tubes met 4 Ballen - Doos

Head Tour XT doos 18 tubes van 4 ballen

Referentie 570824
€ 135,00
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Head Carton Tour XT 18 Tubes met 4 Ballen

Test Head Carton Tour XT 18 Tubes of 4 Balls met een gerust hart! Na meer dan twee jaar ontwikkelen en testen laat het merk je eindelijk genieten van zijn geweldige ballen.

Als je graag precieze, vaardige shots slaat, zoek dan niet verder - deze bal is voor jou gemaakt! Je zult dol zijn op de superieure grip dankzij het ultrabestendige rubberen materiaal, dat je vanaf de eerste slag optimale controle geeft dankzij de ongeëvenaarde maXimized Touch-technologie. Het SmartOptikTM vilt zorgt voor ongeveer 20% meer zichtbaarheid voor een nog beter spel.

Ideaal als je in toernooien of clubs speelt, op harde of gravelbanen, deze balbuizen worden aanbevolen om te profiteren van de verbeterde levensduur. De Impact (En)core technologie geeft je nog meer controle over je slagen, zodat je de hele wedstrijd gefocust kunt blijven. Ontdek de nieuwe tubes op het snijvlak vaninnovatie, met een nieuw deksel dat vast- en losgeklikt kan worden zodat je hem nooit meer kwijtraakt.

Ga de baan op en sla je nieuwe tennisballen met perfecte controle tijdens zelfs de meest intense wedstrijden!

* Bi-pack doos met ballen, 1 tube van de 2 heeft geen dop meer om de planeet te beschermen, je moet de dop bewaren en op de andere tube doen na het openen;

Kenmerken Head Tour XT doos 18 tubes van 4 ballen

570824
Technologieën 1 Smart Optik Vilt
Technologieën 2 Impact (EN) Kern
Terug naar boven