• -30%
  • Wilson Super Tour Rugzak Mes -
  • Wilson Super Tour Rugzak Mes -
  • Wilson Super Tour Rugzak Mes -
  • Wilson Super Tour Rugzak Mes -
  • Wilson Super Tour Rugzak Mes -
  • Wilson Super Tour Rugzak Mes -

Wilson Super Tour rugzakblad

Referentie WR8016901
€ 66,50
€ 95,00
-30%
Article épuisé dans cette version, nous vous recommandons :
Hoeveelheid
Uitverkocht
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Wilson Super Tour Rugzakblad

Gebruik de Wilson Super Tour Backpack Blade om al je tennisspullen mee te nemen, maar niet alleen dat! Deze rugzak is perfect voor mensen die direct na school en werk spelen en geen tijd hebben om naar huis te gaan. Dus als jij dat bent, koop dan deze tas, waar zowel je werk- als tennisspullen in passen! En omdat het een rugzak is, is hij ook heel gemakkelijk te vervoeren voor fietsers .

De rugzak is gemaakt van 89% polyester en 11% PU, is 30,5 cm lang, 23 cm breed en 47 cm hoog. Technisch gezien heeft de tas een hoofdvak met capaciteit voor 2 sneeuwschoenen, dat sluit met een rits. Een tweede compartiment is ontworpen met een gewatteerde hoes voor elk elektronisch apparaat (computer, tablet, laptop). Er is ook een apart vak voor vuile schoenen en kleding, wat erg handig is voor bijvoorbeeld toernooien. Aan de zijkant van de tas zit een Thermoguard-vak om voedsel en water koel te houden, zodat je kunt blijven presteren! Aan de andere kant van de tas zit een vak om persoonlijke spullen in op te bergen. Voor transport heeft de tas een verstelbare borstband, perfect om de tas zo dicht mogelijk bij je te houden, vooral tijdens het fietsen. Er is ook een riemlus om de tas op verschillende plaatsen op te hangen.

Dus als je op zoek bent naar functionaliteit, capaciteit en design in een tas, ga dan voor deze! Deze tas voldoet aan al je verwachtingen en meer! Deze rugzak is ook geschikt om je sport- en werkspullen in mee te nemen en zal je doen opvallen op en naast de baan!

Kenmerken Wilson Super Tour rugzakblad

WR8016901
Totale omvang 30.5 x 23 x 47 cm
Samenstelling & Technologieën 89% polyester 11% PU
Bereik Blade
Type Gemengd
Seizoen 2021
Terug naar boven