• Bullpadel Tour Grip Hesacore -
  • Bullpadel Tour Grip Hesacore -
  • Bullpadel Tour Grip Hesacore -
  • Bullpadel Tour Grip Hesacore -
  • Bullpadel Tour Grip Hesacore -
  • Bullpadel Tour Grip Hesacore -

Bullpadel Hesacore Grip Tower

Referentie Hesacore
€ 20,00
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Bullpadel Hesacore Grip TorenBeschrijving

De Bullpadel Tour Grip Hesacore is een grip die ademend vermogen, comfort en prestaties perfect combineert. Elk schot dat u neemt met uw racket zal gemakkelijker en beter worden gemaakt met de Bullpadel Tour Grip Hesacore. De Bullpadel Tour Grip Hesacore brengt een belangrijke innovatie en dat is de Hesacore, dit systeem vergroot het contactoppervlak tussen het handvat van je racket en je hand.

Samenstelling

De samenstelling van de Bullpadel Tour Grip Hesacore is ontworpen om zo effectief mogelijk te zijn. De Bullpadel Tour Grip Hesacore heeft voordelen op alle gebieden van het spel. Deze grip geeft je meer slagkracht voor spelers met een agressief aanvalsspel, maar ook meer controle voor spelers die op zoek zijn naar meer precisie in hun spel. Deze grip zal je in staat stellen om achter ballen aan te gaan die je nooit gedacht had te kunnen retourneren. Ook de Bullpadel Tour Grip Hesacore zal u in staat stellen om lange uren te spelen zonder ongemak of het nu in een wedstrijd of in training is. Het vibratiereductiesysteem verhoogt het comfort en vermindert het risico op blessures, vooral aan de elleboog. Deze Bullpadel Tour Grip Hesacore zal u een ongeëvenaard gevoel van aanraking en comfort bieden. De Bullpadel Tour Grip Hesacore is veel meer dan een accessoire, het zal een belangrijke speler zijn in al uw overwinningen. De Bullpadel Tour Grip Hesacore haalt het beste in je naar boven tijdens trainingen en wedstrijden. Met het zweetabsorberende vermogen van de Bullpadel Tour Grip Hesacore zul je je racket niet meer kunnen laten vallen. Dus, als je een paddle-speler bent en je wilt vooruitgang boeken, dan zal de Bullpadel Tour Grip Hesacore je hoogstwaarschijnlijk helpen bij je vooruitgang. Wacht dus niet langer en schaf de Bullpadel Tour Grip Hesacore aan om hogerop te komen in de categorieën.

Esthetische kenmerken

Esthetisch gezien biedt de Bullpadel Tour Grip Hesacore een zeer origineel ontwerp in een lichtgrijze kleur met een reliëfpatroon voor een betere grip. Deze kleur tussen grijs en wit is een klassiek en modern ontwerp. Dit soort kleuren passen overal bij, bij alle verschillende kleurenrackets en bij alle soorten outfits. Je weet wat je te doen staat, neem deze grip om op elke baan te schitteren met je prestaties en je look.

Kenmerken Bullpadel Hesacore Grip Tower

Hesacore
Textieltechnologieën Synthetische
Terug naar boven