• -30%
  • Sneeuwschoen TEST Babolat kinderen -
  • Sneeuwschoen TEST Babolat kinderen -
  • Sneeuwschoen TEST Babolat kinderen -
  • Sneeuwschoen TEST Babolat kinderen -

TEST sneeuwschoenen Babolat kinderen (oudere generaties)

Referentie TEST
€ 140,00
€ 200,00
-30%

Koop er meerdere en krijg korting op elk exemplaar:

  • x2:€ 140,00
  • x3 en meer:€ 140,00
Greepgrootte: 0
Modellen: DRIVE - Pure Drive JR 26
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Voor alle informatie over de beschikbaarheid, gelieve ons te contacteren via e-mail: contact@protennis.fr

Om een racket te kunnen testen Babolat, gelieve over te gaan tot de betaling via overschrijving van het bedrag van het product (zie bankidentiteiten in onze GCS) en ons een e-mail terug te sturen met een bewijs van overschrijving.

Gelieve ons ook een bewijs van identiteit en een bewijs van adres per e-mail aan ons adres te bezorgen : contact@protennis.fr

Het afgeschreven geld wordt gebruikt als aanbetaling en wordt in mindering gebracht bij de aankoop van uw racket. Indien u geen racket wenst te kopen, wordt het voorschot omgezet in een tegoedbon op onze website https://nl.protennis.be/ (kortom, er vindt geen terugbetaling plaats na deze overschrijving).

De verzending zal alleen plaatsvinden naar Frankrijk. De sneeuwschoen wordt alleen verzonden naar een relaispunt, neem vooraf contact met ons op zodat we het relaispunt kunnen kiezen dat bij u past. De bewaartermijn van de sneeuwschoen is 7 dagen vanaf de dag van ontvangst. Het racket moet worden teruggestuurd in de originele staat, in bubbeltjesplastic en in de doos die u kreeg toen u het ontving. U bent verantwoordelijk voor de retourverzendkosten. Het racket moet worden teruggestuurd naar ons postadres: Protennis, 200 Rue paul laurent, 30900 Nîmes.

Als het racket niet wordt teruggestuurd of als het kapot/beschadigd aankomt, wordt er geen creditnota opgesteld. U krijgt dan een ingebrekestelling om het volledige bedrag van het nieuwe racket op te eisen.

Van geen van deze voorwaarden kan worden afgeweken. Als een van deze voorwaarden niet wordt nageleefd, staan wij in ons recht om het uitlenen van een racket te weigeren.

Terug naar boven