• -50%
  • Mizuno Dames Wave Stealth Neo AH20 - zalmkoraal
  • Mizuno Dames Wave Stealth Neo AH20 - zalmkoraal
  • Mizuno Dames Wave Stealth Neo AH20 - zalmkoraal
  • Mizuno Dames Wave Stealth Neo AH20 - zalmkoraal
  • Mizuno Dames Wave Stealth Neo AH20 - zalmkoraal
  • Mizuno Dames Wave Stealth Neo AH20 - zalmkoraal

Mizuno Wave Stealth Neo Vrouwen AH20

Referentie X1GB2000-59
€ 75,00
€ 150,00
-50%
Maat: 40.5
Kleuren: Zalmkoraal
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Mizuno Wave Stealth Neo Dames AH20

Ben je op zoek naar uitstekende demping en uitstekende stabiliteit? Dan ben je naar het juiste paar schoenen gekomen! De Mizuno Wave Stealth Neo Femme AH20, ontwikkeld in samenwerking met topatleten, is ontworpen voor indoorsporten zoals badminton en squash. Samengesteld uit vele technologieën is deze trainer een echte innovatie!

Het gloednieuwe Mizuno Enerzy proces is een revolutie, het laat de schoen dynamisch de energie teruggeven die je in je passen geeft. Uw wendbaarheid wordt vertienvoudigd, verdubbeld door een verrassende demping, u krijgt een ongeëvenaard vertrouwen. Geen bal wordt gemist, je bent overal op de baan, en bij de minste vertraging zal jouw sprong het verschil maken. De Mizuno Wave Stealth Neo Women's AH20 heeft een platte zool, een hoge tussenzool en hielbescherming. Dit alles zorgt voor stabiliteit op de baan. Je zult alle mogelijke tegenstanders met een stevige voet aan kunnen. Voetveranderingen en zijwaartse bewegingen kunnen in alle veiligheid worden uitgevoerd. Aan de buitenzool is oordeelkundig een softgrip toegevoegd, waardoor de schoen zich bij contact met de grond volledig aan uw voet aanpast. Het zal de grip van dit paar schoenen op de baan aanzienlijk verbeteren. Met het racket in de hand zul je nooit ophouden druk uit te oefenen op je tegenstander.

. Het bovenwerk is gemaakt van mesh knit en heeft een semi-geïntegreerde tong. Dit ontwerp zorgt voor comfort en ademend vermogen tijdens je meest intense inspanningen. Je zult je wedstrijden met meer gemak benaderen, en deze goede houding zal een echt voordeel zijn tijdens de meest veeleisende wedstrijden. Het dynamische ontwerp zal u vertrouwen geven op de baan, onwrikbaar heeft u maar één doel, winnen! Vul deze outfit aan met een sporttanktop om je stijl een boost te geven en je te laten opvallen op het veld.

Mizuno, een fabrikant van sportartikelen van Japanse oorsprong, werd in 1906 opgericht door Rihachi Mizuno. Nu een internationaal merk, verdedigt het zijn territorium door sportschoenen en andere sportartikelen in meer dan 10 disciplines te produceren.

Kenmerken Mizuno Wave Stealth Neo Vrouwen AH20

X1GB2000-59
Type oppervlak Binnenoppervlakken
Textieltechnologieën Synthetische
Type Vrouw
Seizoen 2020 - Herfst/Winter
Terug naar boven