• -30%
  • Saxx Kinetic HD Heren Boxer 2020 - zwart oranje, zwart, blauw
  • Saxx Kinetic HD Heren Boxer 2020 - zwart oranje, zwart, blauw
  • Saxx Kinetic HD Heren Boxer 2020 - zwart oranje, zwart, blauw
  • Saxx Kinetic HD Heren Boxer 2020 - zwart oranje, zwart, blauw

Saxx Kinetic HD Boxer voor mannen 2020

Referentie SXBB32-BVR
€ 26,60
€ 38,00
-30%
Maat: S
Kleuren: Zwart Oranje
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Saxx Kinetic HD Boxer voor mannen 2020

Heren opgelet, een revolutie op het gebied van ondergoed voor mannen is zojuist gearriveerd. Inderdaad, het merk Saxx, gespecialiseerd in ondergoed heeft zojuist een hyper technische boxer uitgebracht waarmee u zich onder alle omstandigheden in een maximaal niveau van comfort kunt voelen. De Saxx Kinetic HD Boxer Homme 2020 is een model boxer voller, sneller en steviger dan ooit. Gemaakt van een four-way stretch technologie mesh stof is ontworpen voor een breed scala aan sporten, waarvan tennis een groot onderdeel is. Deze Saxx Kinetic HD Men's 2020 Boxer voert het vocht af dat je kern tijdens intense inspanningen neigt te produceren. Voor mannen die zich zorgen maken over lichaamsgeur, is de mesh-stof die voor deze boxers is gebruikt geurbestendig, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onaangename geurtjes die na het sporten kunnen ontstaan.

De BallPark Pouch technologie is revolutionair. Net als een kangoeroezak of een hangmat, houdt de ergonomische 3D-ondersteuning je edele delen in de best mogelijke conditie dankzij de ondersteuning en perfecte pasvorm. Maak je geen zorgen, het materiaal beperkt het risico op schuren. De platte naden garanderen extreem comfort en een aanzienlijke vermindering van onaangename wrijving tijdens het sporten. Een perfecte combinatie voor een perfecte ondersteuning die echt comfortabel en wrijvingsloos is. Ook de platte aiti-rolgordel in jacquard draagt bij tot een perfecte pasvorm en ondersteuning. De Saxx Kinetic HD Boxer for Men 2020 is ontworpen voor intensieve sporten en werkt als een semi-compressieve ondersteuning van de spieren zonder oncomfortabel of beperkend te zijn.

De kruislengte is 12,7 cm, de ideale lengte voor maximaal comfort zonder insnoering. Houd er rekening mee dat dit model iets groter is dan gebruikelijk. Hier zijn de maataanduidingen: XS: 71/74cm S: 76/82cm M: 84/89cm L: 91/97cm De samenstelling is 88% nylon 12% elastaan

U zult begrijpen, proberen is aannemen, u zult niet meer zonder kunnen want deze boxer laat u vliegen op de baan met een racket in de hand! Sommige mannen hebben ons toevertrouwd dat ze de voering van hun sportshort afknippen om in plaats daarvan hun Saxx boxer aan te trekken!

Kenmerken Saxx Kinetic HD Boxer voor mannen 2020

SXBB32-BVR
Type Mannelijk
Terug naar boven