• -30%
  • Tecnifibre Triax 138 Trim -
  • Tecnifibre Triax 138 Trim -
  • Tecnifibre Triax 138 Trim -
  • Tecnifibre Triax 138 Trim -

Tecnifibre Triax 138 Montage

Referentie 01GTR138XN
€ 15,40
€ 22,00
-30%
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Tecnifibre Triax 138 Vulling

Het Franse merk Tecnifibre heeft een nieuwe snaar gelanceerd die als revolutionair wordt omschreven: de TRIAX. Geclassificeerd als multifilament, bevat de Tecnifibre Triax 138 Garnituur snaar de eigenschappen van monofilamenten. Zo wordt de duurzaamheid met 50% verhoogd in vergelijking met een klassiek multifilament. Er is sprake van een revolutie, want tot nu toe kenden we monofilament, multifilament en natuurdarmtouw. Vandaag presenteert Tecnifibre een touw dat de eigenschappen van multifilament en monofilament combineert. De Tecnifibre Triax 138 Filling is het eerste multifilament touw gemaakt van co-polyester vezels. Het doel is de levensduur van multifilamenten te verlengen.

Wanneer een speler namelijk veel snaren breekt, kan dat een aanzienlijke kostenpost betekenen. Anderzijds zijn monofilamenten stevig, maar zorgen zij voor een stijfheid en een gebrek aan gevoel die niet te verwaarlozen zijn in de criteria van tennissers. Het lijkt erop dat de Franse fabrikant van materiaal Tecnifibrehet lijkt erop dat de Franse fabrikant van tennisuitrusting, een in tennis gespecialiseerd merk en historisch marktleider, met een eigen snarenfabriek in Frankrijk (78), een oplossing voor dit probleem heeft gevonden. TRIAX heeft namelijk, naast de vele kwaliteiten van multifilament, 15% meer stevigheid en 50% meer duurzaamheid dan een klassiek multifilament. Een echte oplossing voor tennissers die op zoek zijn naar een stevigere snaar met behoud van het spelgevoel. Een ander voordeel om rekening mee te houden is dat de Tecnifibre Triax 138 Garnituur snaar, dankzij zijn 100% polyurethaan structuur, 15% meer schokken en trillingen absorbeert dan een traditioneel monofilament. Deze snaar is dus gericht op spelers met een behoorlijke snaarbreuk die regelmatig op zoek zijn naar duurzaamheid.

Het Franse merk Tecnifibre heeft een plaats veroverd op de markt van snaren, rackets en accessoires. Tecnifibre begeleidt de progressie van jonge Franse hopefuls. Het bedrijf heeft zojuist 12 nieuwe spelers uit de Franse top 100 opgenomen in zijn ambassadeursteam.

Kenmerken Tecnifibre Triax 138 Montage

01GTR138XN
Dikte Peil 138
Totale omvang 12 m
Samenstelling & Technologieën 50% co-polyester 50% polyamide
Dominante kleur Beige
Seizoen 2021
Terug naar boven