• -20%

Wilson RF Team Bag 12 rackets

Referentie WR8005601
€ 68,00
€ 85,00
-20%
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf
Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Wilson RF Team 12 Rackettas

De Wilson RF Team 12-Racket Bag heeft een make-over gekregen om je nog meer moderniteit en klasse op de baan te brengen. Deze 12-racket tennistas heeft een eenvoudige en contrasterende kleurstelling. De merknaam Wilson de merknaam staat op verschillende zijden van dit model geschreven. Daarnaast vindt u de handtekening van de grote speler Roger Federer.

Dit product heeft twee draagriemen waarmee u het op uw rug of op uw schouder kunt dragen. Voor uw comfort zijn ze gewatteerd en verstelbaar. Dit model heeft ook een klein handvat aan de bovenkant, waarmee u het gemakkelijk kunt oppakken als het op de grond wordt gelegd. De afmetingen zijn 76 x 30 x 32 cm, zodat u genoeg ruimte hebt om al uw tennismateriaal op te bergen.

De Wilson RF Team 12 Racket Bag heeft twee grote compartimenten voor het opbergen van tennisrackets. Ze kunnen elk tot 6 rackets bevatten. Dit model heeft ook een groot vak voor het opbergen van tenniskleding.

Deze tennistas is zowel praktisch als comfortabel om te dragen. Het ruggedeelte is gewatteerd, zodat u zeer comfortabel op de baan staat. U kunt er zowel uw tennisballen als uw persoonlijke spullen in opbergen. Met de Wilson RF Team Bag 12 rackets kunt u uw tennisuitrusting als een kampioen vervoeren.

Terug naar boven