• -10%
  • Head Lynx Antraciet 130 Afwerking -
  • Head Lynx Antraciet 130 Afwerking -
  • Head Lynx Antraciet 130 Afwerking -
  • Head Lynx Antraciet 130 Afwerking -

Head Lynx Antraciet 130 Trim

Referentie 281784
€ 13,50
€ 15,00
-10%
Article épuisé dans cette version, nous vous recommandons :
Hoeveelheid
Uitverkocht
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Head Lynx Antraciet 130 Trim

Je racket wordt een groot kampioen dankzij de Head Lynx Anthracite 130 String Trim. Deze string insert is verkrijgbaar in een houtskoolgrijze kleur die uw mooiste tenniswapen zal versterken. Dit model van het merk Head dit model van het merk is perfect geschikt voor spelers die competitief spelen, maar ook voor amateurs. De belangrijkste kracht van deze snarenset is de controle, omdat u hiermee een perfecte grip op de bal en op uw meest beslissende shots zult hebben.

Bovendien zorgt hij voor een uitzonderlijke touch. U krijgt ook een ongelooflijk speelcomfort, wat u een aangenaam en onvergetelijk gevoel zal geven. Het zal u ook een kracht in uw slagen bieden die niet te verwaarlozen zal zijn tijdens uw meest gespannen wedstrijden. Uw draaiende greep zal ook zeer effectief zijn in het destabiliseren van al uw tegenstanders.

De Head Lynx Anthracite 130 Pad is gemaakt van een copolymeer mengsel dat perfect zal zijn voor agressieve spelers die op zoek zijn naar perfecte controle over hun spel. Deze pad zal ook zeer duurzaam zijn en ervoor zorgen dat je er vele uren mee kunt spelen.

Het enige wat overblijft is het beste tennisracket dat je kunt vinden voor uitzonderlijke prestaties. De Head Lynx Anthracite 130 Pad is de pad voor jou.

Kenmerken Head Lynx Antraciet 130 Trim

281784
Meter 130 gauge
Dominante kleur Grijs
Terug naar boven