• -30%
  • Tecnifibre TGV 130 Naturel Afwerking -
  • Tecnifibre TGV 130 Naturel Afwerking -
  • Tecnifibre TGV 130 Naturel Afwerking -
  • Tecnifibre TGV 130 Naturel Afwerking -

Tecnifibre TGV 130 Natural Trim

Referentie 01GTGV130N
€ 15,40
€ 22,00
-30%
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Tecnifibre TGV 130 Natuurlijke Vulling

Als u op zoek bent naar een referentie op het gebied van bespanning, dan is dat de Tecnifibre TGV 130 Natural Filler. Deze multifilament snaartopper heeft een eenvoudige, neutrale kleur die perfect past bij uw beste tenniswapen. Het merk Tecnifibre heeft een model ontworpen dat u veel slagkracht zal bieden. Deze snaar is gemaakt van polyamide vezels en is versterkt met PU400 technologie, die u veel comfort zal bieden tijdens het spel.

Met deze snaar kunt u veel snelheid en kracht winnen, zodat u altijd sneller zult gaan dan uw tegenstanders. U zult vele uren kunnen spelen met dit model, het SPL-systeem zal uw snaar versterken, zodat u gedurende uw wedstrijden hetzelfde gevoel kunt behouden. De Tecnifibre TGV 130 Natural Trim is gemaakt van polyamide draden, waardoor de originele spanning van deze snaar behouden blijft. Uw manier van spelen zal onveranderd blijven gedurende uw mooiste overwinningen.

Zijn elasticiteit zal u ook in staat stellen veel kracht te hebben tijdens uw meest pittige uitwisselingen. U zult begrepen hebben dat dit model veel te bieden heeft, met name comfort en kracht in uw manier van spelen. Deze snaar is meer geschikt voor spelers met een tennisracket van minder dan 290 gram. U zult niet zonder de Tecnifibre TGV 130 Natural Trim kunnen.

Kenmerken Tecnifibre TGV 130 Natural Trim

01GTGV130N
Meter 130 gauge
Totale omvang 12 M
Terug naar boven