• -30%
  • Prince Premier Control Zwart 140 Spoel -
  • Prince Premier Control Zwart 140 Spoel -
  • Prince Premier Control Zwart 140 Spoel -
  • Prince Premier Control Zwart 140 Spoel -

Prince Premier Control Zwart 140 Spoel

Referentie 7J927000
€ 139,00
€ 200,00
-30%
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Prince Premier Control Black 140 Reel

Om je racket het best bespannen te maken op elke baan, heb je de Prince Premier Control Black 130 Reel nodig. Deze snaarspoel is ongebruikelijk omdat hij een multifilament structuur heeft, maar een 3-strengs monofilament kern. Zijn zwarte kleur past perfect op elk tennisracket en geeft je spel een donkere en agressieve kant. Deze spoel biedt een goede balans tussen power en balcontrole. Het multifilament zal de sleutel zijn tot het leveren van power aan je balspel, terwijl de monofilamentstrengen je meer controle geven in je slagen. De iets dikkere gauge van 1,40 mm is een belangrijke troef voor meer controle en vergevingsgezindheid tussen de bal en de snaar, zodat je langer van je snaar kunt genieten tijdens intense wedstrijden en trainingen.

Dankzij het vlechtsysteem zal de 1,30 gauge tennissnaar, Prince Premier Control Black 140 Reel, een lange levensduur hebben. Bovendien zal hij perfect zijn voor spelers die op zoek zijn naar sensatie, omdat hij u in uitstekende omstandigheden laat spelen en u een zeer goede balaanraking geeft. Deze reel is perfect voor alle niveaus van spelers. Het wordt aanbevolen om een spanning van 23-27 kg te kiezen, zodat u ten volle kunt genieten van de eigenschappen van uw snaar. Het is ideaal voor spelers die niet op zoek zijn naar al te veel spin, omdat de structuur nogal glad is en daar niet voor gemaakt is.

Deze reel van Prince zit in het middensegment dankzij zijn meer dan voldoende duurzaamheid. Dus als je een speler bent die liever rustig speelt dan effect na effect te spelen, dan is de Prince Premier Control Black 140 Coil iets voor jou.

opprince

Kenmerken Prince Premier Control Zwart 140 Spoel

7J927000
Meter 140 gauge
Terug naar boven